2012-04-16 17:06:43
Φωτογραφία για Ραγκούσης: Αν επικρατήσουν οι δυνάμεις της εθνικής αυταπάτης, η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ
Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Ραγκούση που δημοσιεύθηκε στο Πρώτο Θέμα:

Δεν έχω διστάσει να διατυπώσω δημοσίως την άποψη ότι η νοοτροπία του πολιτικού κατεστημένου, όποτε κυριάρχησε από το ’74 μέχρι το 2009, ήταν αυτή που μας οδήγησε στη χρεοκοπία. Και τώρα δεν διστάζω, γιατί πιστεύω ότι οφείλω να πω δημοσίως, να προειδοποιήσω ότι αν επικρατήσουν οι δυνάμεις του λαϊκισμού, της εθνικής αυταπάτης ότι δήθεν διαθέτουμε μαγικές λύσεις, η Ελλάδα ...θα χρεοκοπήσει, θα βγει από το ευρώ και θα καταρρεύσει με ανυπολόγιστες εθνικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις.

(...)

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. είναι αναπόφευκτη. Χωρίς αυτό να μας κάνει να ξεχνάμε ότι η Ν.Δ. είχε τεράστια ευθύνη για τον απύθμενο λαϊκισμό που χρησιμοποίησε όλο αυτό το διάστημα. Ο κ. Καμμένος είναι ένα πολιτικό προϊόν που παρήγαγε αποκλειστικά η δημαγωγική πολιτική που ακολούθησε ο κ. Σαμαράς κατά τη διετία 2009-2011.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Δυστυχώς, η εκτίμηση του κ.Ραγκούση είναι απόλυτα ορθή. Η Ελλάδα κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Ευρώπης και μάλιστα με τη σφραγίδα των πολιτών της, αν αυτοί διαμορφώσουν μια κοινοβουλευτική σύνθεση όπου οι αντιμνημονιακές δυνάμεις θα αποτελούν πλειοψήφια.

Τον τιμά και η ειλικρινής διαπίστωση του περί της αναγκαιότητας μιας νέας συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας, την ίδια ώρα που Βενιζέλος και Σαμαράς μιλούν για πρωτιές κι αυτοδυναμίες. Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βελλίδης: «Στόχος η 6η θέση»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βελλίδης: «Στόχος η 6η θέση»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ