2014-01-11 20:08:35
Φωτογραφία για Με τίτλο: Κοίτα κάτι συμπτώσεις... κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews
Με τίτλο: "Κοίτα κάτι συμπτώσεις..." κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στο "πολιτικό "άρωμα" στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου". Στο πολυσέλιδο ρεπορτάζ της, η εφημερίδα διερευνά "πώς "συνδέονται" Κ. Γριβέας και Α. Παπανδρέου". Χαρακτηριστικά αναφέρονται:

"- Η από κοινού διοργάνωση συνεδρίων για την "πράσινη" ανάπτυξη με χορηγό το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

- Η ΜΚΟ του Αντρίκου και τρεις εταιρείες συμφερόντων Γριβέα είχαν ως έδρα το ίδιο δικηγορικό γραφείο στην Ελβετία.

- Η συμμετοχή του πρώην προέδρου της Κόστα Ρίκα, Φιγκουέρες, στη ΜΚΟ του Παπανδρέου και στο Δ.Σ. της IJ Partners, που κέρδισε εκατ. ευρώ από τα CDS του Τ.Τ.

- Η ενοικίαση ακινήτου στη Θεσσαλονίκη, που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Αντρίκου, από το Τ.Τ."

Ο Άγγελος Φιλιππίδης στην "R" μετά τη σύλληψή του στην Κωνσταντινούπολη: "Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το σόου. Τη Δευτέρα θα ήμουν στην Αθήνα" - "Δεν έλεγα εγώ ότι είμαι στις ΗΠΑ. Τα κανάλια το έλεγαν".


Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Εθνικό χρέος!". Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Οι πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν ότι η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία, με καλύτερες προϋποθέσεις, οφείλουν τώρα επειγόντως να παραμερίσουν για λίγο όλες τις άλλες διαφορές τους, να συνεννοηθούν και να καταλήξουν σε μια κοινά αποδεκτή λύση για το θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους. Και στη συνέχεια να την προωθήσουν με ενότητα και δυναμισμό, δίνοντας στην υπόλοιπη Ευρώπη ισχυρό μήνυμα για την εθνική μας απόφαση να βγούμε επιτέλους, μετά από έξι μαύρα χρόνια δυστυχίας και μιζέριας, από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, της λιτότητας και της ανεργίας".

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης υποστηρίζει ότι η τρομοκρατία, με τους Ξηρούς και τις πολυώνυμες οργανώσεις της, είναι στην πραγματικότητα η κρυφή... πατερίτσα του φαύλου Συστήματος που τη χρησιμοποιεί όποτε τα βρίσκει σκούρα. Οι σημερινοί φονιάδες-εκτελεστές δεν έχουν την παραμικρή σχέση ούτε με τους εκ πεποιθήσεως αναρχικούς, ούτε και με τους αγνούς αγωνιστές της γερμανικής κατοχής, όπως εκείνοι οι τρεις ήρωες του «Κάστρου του Υμηττού». Και ενώ τα σκάνδαλα φουντώνουν, με τις τολμηρές δικαστίνες να τα ξηλώνουν ένα προς ένα, ο λαός ασκείται εντατικά προκειμένου να δώσει σε 5 μήνες δύο ίσως και τρεις- χαριστικές βολές στο φαύλο πολιτικό Σύστημα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Ο Γιάννος και οι διάδοχοί του στο στόχαστρο της Εισαγγελίας του Μονάχου.

- Ακης Τσοχατζόπουλος: "Τον Κάντα μού τον έστειλαν από... πάνω".

- Η "Σουζάνα" που στοίχισε 58,7 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο και ήταν... άσφαιρη!

- "Φώτη χρόνια πολλά". Το τηλεφώνημα που έσπασε τον πάγο στις σχέσεις Τσίπρα-Κουβέλη.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Η κρυφή ζωή της Ελενας! Η νέα χρονιά βρήκε τη Ράπτη να χαμογελά. Ο γοητευτικός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας βρίσκεται στο πλευρό της όμορφης βουλευτίνας.

- "Νιώθω άσχημα όταν κρίνω ανθρώπους". Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλά στην "R" για τα τηλεοπτικά σόου και για τις εμφανίσεις του στο "Παλλάς" με τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

- Δέσποινα Αγαπητού. Η Ελληνίδα που κέρδισε τον Πέτριτς. Η γνωριμία και ο έρωτας του νέου άσου του Παναθηναϊκού με τη σύζυγό του και ο κλειστός πολιτικός γάμος στην Ελβετία.

- Γ. Παράσχος - Χρ. Κροκίδα: Κάνουν σχέδια γάμου.

- Α. Πετρετζίκης: Ερωτικά μαγειρέματα με την Demy.

- Αννα Μπουσδούκου: "Δεν παίρνω στα σοβαρά τον εαυτό μου. Παίρνω στα σοβαρά τη δουλειά μου", δηλώνει η νεαρή παρουσιάστρια στην "R".

- Καυτό ειδύλλιο για τη Μαρία Ναυπλιώτου. Ο Βασίλης Μαργέτης έχει κλέψει την καρδιά της γνωστής ηθοποιού.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ