2014-01-15 01:15:05
Φωτογραφία για Εκπτώσεις στην Τρίπολη για οικονομικές αγορές - Ανοιχτά την Κυριακή τα μαγαζιά [video]
Με την καθιερωμένη έρευνα αγοράς από τους καταναλωτές της Τρίπολης έχει ξεκινήσει η χειμερινή εκπτωτική περίοδος, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Ο κόσμος μπαίνει στα καταστήματα αλλά δεν προβαίνει σε αγορές, τουλάχιστον ακόμα, ενώ πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν ότι όταν ψωνίσουν θα αγοράσουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Οι καταστηματάρχες βέβαια αναμένουν αύξηση της αγοραστικής κίνησης, όσο περνούν οι μέρες, με δεδομένο ότι το ποσοστό των εκπτώσεων είναι ήδη μεγάλο στα περισσότερα καταστήματα της πόλης.

Η κίνηση στις γιορτές των Χριστουγέννων ήταν μια θετική έκπληξη, δήλωσε καταστηματάρχης και σε αυτό βοήθησε η στολισμένη πόλη που "ανέβασε" λίγο τη διάθεση του κόσμου.

Την Κυριακή στις 19 Ιανουαρίου που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά οι καταστηματάρχες αναμένουν κίνηση, όπως και γενικότερα από δω και πέρα που είμαστε σε περίοδο εκπτώσεων.

Όσο για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η γνωστή "Λευκή νύχτα" και στην Τρίπολη, όπως έχει ήδη γίνει σε άλλες πόλεις της Ελλάδας με μεγάλη επιτυχία, αν και έχει συζητηθεί από τον εμπορικό σύλλογο δεν είναι τόσο αισιόδοξα τα πράγματα για το αν θα βρει ανταπόκριση στην Τρίπολη, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι μια διαφορετική μέρα - κίνητρο για τον κόσμο είναι απαραίτητη kalimera-arkadia.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ