2012-04-16 22:17:47
Φωτογραφία για ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ
Ο Μάρκο Πάντελιτς, όπως όλοι οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, γιόρτασε τις ημέρες του Πάσχα, με τον Σέρβο φορ του Ολυμπιακού να κάνει δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα "smedia.rs", συγκρίνοντας τον κόσμο του Ολυμπιακού με τους Delije, τους ένθερμους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Πάντελιτς, που μετά τον τραυματισμό του, αναγκάστηκε να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αναφέρθηκε τόσο στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς του Αστέρα όσο και σε αυτούς του Ολυμπιακού, βρίσκοντας μεταξύ άλλων πολλές ομοιότητες, προσθέτοντας επίσης πως δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

«Συναισθηματικά, δεν θα μπορούσα να παίζω σε καλύτερη ομάδα. Ως οπαδός του Ερυθρού Αστέρα είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, του οποίου οι οπαδοί έχουν στενές σχέσεις με τους αντίστοιχους του Ερυθρού Αστέρα», είπε ο Σέρβος στράικερ που γιόρτασε το Πάσχα στην πατρίδα του, για να καταλήξει.


«Η Αθήνα είναι το δεύτερο σπίτι μου».

Αυτές οι δηλώσεις του Πάντελιτς δόθηκαν στην Kurir και ο παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε πως θα είναι στον Πειραιά και τον επόμενο χρόνο.

«Αν και δεν έχω πολύ καιρό που πέταξα τις πατερίτσες, συνεχίζω να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Στις αρχές Ιουλίου επιστρέφω στην Αθήνα όπου αναμένεται να βρίσκομαι και τον επόμενο χρόνο. Πιστεύω ότι ακόμη μπορώ να παίξω μπάλα για 2-3 χρόνια και στη συνέχεια να αποχωρήσω με ψηλά το κεφάλι».

Ο συντάκτης της Kurir, μάλιστα, που πήρε την συνέντευξη, τον προσκάλεσε και σε μια... αυγομαχία λόγω Πάσχα, με τον Σέρβο στράικερ να βγαίνει νικητής! olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ