2014-01-15 17:20:08
Φωτογραφία για Τι να μη ρωτήσετε στο πρώτο ραντεβού!
Τι θα φορέσω; Τι θα πω; Κι αν δε μου αρέσει…Μήπως είναι ο έρωτας της ζωής μου; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που μας δημιουργούν πονοκέφαλο αμέσως μόλις κανονιστεί το πρώτο ραντεβού με αυτόν που μας ενδιαφέρει…Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο ραντεβού είναι αρκετά δύσκολο από μόνο του κι έχει αρκετό άγχος, τόσο που εύκολα μπορεί να οδηγηθεί στην καταστροφή! Και φυσικά δεν εννοούμε να χυθεί το κρασί ή να φύγει πόντος από το καλσόν αλλά να κάνουμε ερωτήσεις που θα ενοχλήσουν ή θα δημιουργήσουν λάθος εντύπωση για εμάς! Θέλετε να μάθετε τι να αποφύγετε να τον ρωτήσετε;

Πιστεύεις στο Θεό;

Πιστέψετε μας δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να θέσετε επί τάπητος το θέμα της θρησκείας στο πρώτο ραντεβού. Ανοίγοντας κουβέντα με κάποιον που δε γνωρίζετε καλά για τη θρησκεία εύκολα μπορεί να υπάρξει σύγκρουση, η οποία συνήθως αναδεικνύει τις χειρότερες πτυχές της προσωπικότητας μας. Μπορείτε να τον ρωτήσετε για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις αργότερα, προς το παρόν εστιάστε σε πιο απλά και καθημερινά θέματα, όπως τα προσωπικά του ενδιαφέροντα, τα χόμπι του κλπ.


Γιατί χώρισες με την πρώην σου;

Ποιο είναι το ζητούμενο σας από το πρώτο ραντεβού; Να θυμηθεί την πρώην του ή να επικεντρωθεί σε εσάς; Μάλλον το δεύτερο…οπότε ανεξάρτητα με το πόσο περίεργη είσαστε, αποφύγετε να αναφερθείτε στην πρώην!

Πόσα παιδιά θέλεις να κάνεις;

Το γεγονός ότι για εσάς είναι όνειρο ζωής να δημιουργήσετε οικογένεια, δε σημαίνει ότι ισχύει και για τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας. Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να αναφερθείτε σε όλα αυτά που ονειρεύεστε για το μέλλον σας καθώς θα τον τρομάξετε!

Let's talk about sex!

Καλύτερα να αποφύγετε να μιλήσετε για το sex στο πρώτο ραντεβού εάν θέλετε να διατηρηθεί το μυστήριο και ο ρομαντισμός. Εάν σας δει να δείχνετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σεξουαλικά θέματα μπορεί να σας παρεξηγήσει και ίσως να το εκλάβει ως πράσινο φως για να κρατήσει περισσότερο η βραδιά σας...οπότε δε μας πέφτει λόγος.

Πόσα χρήματα βγάζεις;

Το να ρωτήσετε στο πρώτο ραντεβού με τι ασχολείται επιβάλλεται αλλά ποιο είναι το εισόδημα του καλύτερα να το αποφύγετε. Το πρώτο που θα του έρθει στο μυαλό εάν τελικά τολμήσετε να κάνετε την ερώτηση είναι "κι εσένα τι σε αφορά;", το δεύτερο ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει για εκείνον είναι τα χρήματά του, κάτι που δεν είναι καθόλου κολακευτικό για εσάς ενώ εάν έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση θα νιώσει ότι δεν είναι αρκετά καλός για εσάς, κάτι που θα του χαλάσει τη διάθεση και σίγουρα δε θα τον δείτε ποτέ ξανά.
news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ