2012-04-17 01:08:21
Φωτογραφία για Τι συμβαίνει επιτέλους στην Πρωτοβάθμια του Νομού Ηλείας;
Απερίγραπτες σκηνές βιώνουν καθημερινά οι εκπαιδευτικοί στην Ηλεία εξαιτίας της άσχημης λειτουργίας του γραφείου.

Όπως είναι γνωστό, τα υπόλοιπα γραφεία έχουν κλείσει και πλέον όλοι εξυπηρετούνται από την Διεύθυνση. Το πιο αποδιοργανωμένο κομμάτι αποτελεί η εκκαθάριση και απόδειξη γι αυτό είναι ότι οι αναπληρωτές δάσκαλοι δεν έχουν λάβει ακόμα τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα…! Τι κάνει γι αυτό ο εκκαθαριστής και οι υπόλοιποι που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα(αναπληρωτές σε διάθεση…!); Απλά δείχνουν σε όλους ότι είναι ανεύθυνοι και ανίκανοι. Είναι δυνατόν στον ευαίσθητο και υπεύθυνο τομέα της εκκαθάρισης ,να εργάζονται αναπληρωτές δάσκαλοι; Γιατί να μην βρίσκονται, στην αρχή της καριέρας τους σε τάξη; Αν δεν μπορείτε κύριοι να είστε σωστοί στη δουλειά σας γυρίστε πίσω στα σχολεία και φύγετε από το γραφείο.

Επίσης, ενώ θα έπρεπε όσοι εργάζονται στο γραφείο να έχουν ωράριο δασκάλου , δηλαδή να ξεκινούν τη δουλειά τους 8:00 και να τελειώνουν 2:30, οι περισσότεροι παρουσιάζονται μετά τις 9:00 και αποχωρούν 12:30 με 1:00 . Είναι ή δεν είναι προκλητικό; Και όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλη δημόσια υπηρεσία 2 δουλεύουν και 10 κάθονται. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!


Ακόμα, κάποιοι, οι οποίοι ήταν προϊστάμενοι σε γραφεία μετά το κλείσιμο των γραφείων ούτε διευθυντές έγιναν ούτε επέστρεψαν στα σχολεία. (βλέπε τον κ. Φ.Γ.) Απλά κάθονται στο γραφείο πίνουν καφέ και πληρώνονται; Πληρώνει ο καημένος ο φορολογούμενος «δασκάλους»-τεμπέληδες.

Τέλος , υπάρχουν σε σχολεία του Πύργου δάσκαλοι που δεν έχουν ούτε τάξη , ούτε καμία αρμοδιότητα. Παράδειγμα αποτελεί ο «υπεύθυνος» για τη διανομή των βιβλίων του 6ου Δημοτικού σχολείου , ο οποίος χρειάστηκε να βρίσκεται στη θέση του 12 το μεσημέρι για τα βιβλία και δεν ήταν στο σχολείο αλλά σπίτι του Γιατί λοιπόν να συμβαίνουν όλα αυτά σε μια χώρα που υποφέρει από την οικονομική κρίση; Γιατί να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος , ο οποίος υποφέρει και αιμορραγεί οικονομικά αυτούς τους τεμπέληδες; Ποίος ευθύνεται για αυτά τα κακώς κείμενα; Ο λαός λέει ότι «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Τι κάνει λοιπόν η αξιότιμη κυρία Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας; Το Υπουργείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης είναι ενημερωμένο για την κατάσταση;

V FOR VENDETTA
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ