2012-04-17 06:57:04
Φωτογραφία για «Να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να δημευθούν οι περιουσίες αυτών που έκλεψαν!»
Δελτίο Τύπου

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος:

«Η αυριανή διακυβέρνηση θα πρέπει να ξεκαθαρίσει προς όλες τις πλευρές ότι θα... τιμωρηθούν οι ένοχοι, ότι θα δημευθούν οι περιουσίες αυτών που έκλεψαν, ότι θα γίνει η κάθαρση του δημόσιου βίου» επεσήμανε σε ομιλία του ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, σημειώνοντας παράλληλα, ότι «εμείς αταλάντευτοι και στα εθνικά θέματα, θα συνεχίζουμε να σηκώνουμε ψηλά την ελληνική σημαία, διεκδικώντας να παραμείνουμε όρθιοι στην εποχή των εκπτώσεων».

Ο Αχαιός πολιτικός μιλώντας σε πολίτες κατά την διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας στο νομό Αχαΐας, υπενθύμισε ότι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ είναι πρώτοι σε ομιλίες, πρώτοι σε ερωτήσεις, πρώτοι σε ονομαστικές ψηφοφορίες, αποδεικνύοντας στην πράξη τι σημαίνει αντιπολίτευση:

«Πρωτοστατούμε για την απέλαση των λαθρομεταναστών. Δώσαμε μάχη -και κερδήθηκε- για τη μη νομιμοποίηση των ναρκωτικών.


Με τον αρχηγό μας Γιώργο Καρατζαφέρη επιδείξαμε εθνική συνέπεια και σοβαρότητα. Είμαστε το μόνο κόμμα που υπερασπίζεται ουσιαστικά την Ορθοδοξία και ζητάει κατάργηση της κάρτας παρακολούθησης του πολίτη», υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, για να συμπληρώσει:

· «Ορθώνουμε το ανάστημά μας απέναντι στο νέο ραγιαδισμό στους απογόνους του Αλάριχου. Είπαμε περήφανο «ΟΧΙ» στη νέα δανειακή σύμβαση, «ΟΧΙ» στο νέο μνημόνιο, «ΟΧΙ» στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, «ΟΧΙ» στο αγγλικό δίκαιο, «ΟΧΙ» στην κλοπή του εθνικού πλούτου, «ΟΧΙ» στη μείωση μισθών και συντάξεων. Είμαστε δίπλα στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Ανοίξαμε κοινωνικό παντοπωλείο δωρεάν αρωγής. Δεν θα αφήσουμε να περάσει ο φόρος ιδιοκατοίκησης, ο φόρος της αγροτικής γης, που θα κάνει τους αγρότες άκληρους.

Είμαστε σταθεροί εγγυητές για την επόμενη μέρα, γιατί έχουμε υπεύθυνη, αξιόπιστη, βιώσιμη εναλλακτική λύση στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ. Έχουμε πει ξεκάθαρα ότι το ευρωπαϊκό κεκτημένο πρέπει να αποκτήσει μία νέα είδους σχέση των εθνών-κρατών. Ζητάμε διαφορετική αλληλεγγύη μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών με πέντε χρόνια άτοκα, 10 δισεκατομμύρια το χρόνο και 1% επιτόκιο.»

· Για να επαναλάβει ανάμεσα στα άλλα, ο Αχαιός βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Αλ. Χρυσανθακόπουλος, απαντώντας με τον τρόπο αυτό και σε ερωτήματα ψηφοφόρων:

«Εμείς δεσμευόμαστε για την πάταξη της εγκληματικότητας, την ασφάλεια του πολίτη, την άμεση ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης σε όλο το Αιγαίο και προς την Κύπρο, ώστε να γίνει η εξόρυξη του φυσικού αερίου και των πετρελαίων της χώρας, να εκδοθεί ένα ομόλογο υδρογονανθράκων που θα σβήσει το χρέος της χώρας και θα ξαναδώσει αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ