2012-04-17 07:27:08
Φωτογραφία για Επιλέγεις την Ελλάδα για διακοπές; Δώρο 50 ευρώ!
Σας φαίνεται απίστευτο; Είναι όμως αληθινό αλλά όχι ελληνικό! Η γερμανική αεροπορική εταιρία Condor σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο να... βοηθήσει τον ελληνικό τουρισμό.

Πως; Προσφέρει δωροεπιταγή 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει κράτηση για την Ελλάδα! Μη σκεφτείτε ότι ξαφνικά μας αγάπησαν και θέλουν να μας βοηθήσουν! Απλά, οι επιτελείς της Condor είδαν ότι το κλίμα στις κρατήσεις είναι συγκρατημένο και αποφάσισαν να δώσουν ένα... κίνητρο στους τουρίστες.

«Για κάθε τουρίστα που κλείνει μια πτήση για Ελλάδα δίνουμε από σήμερα μια δωροεπιταγή 50 ευρώ» δήλωσε ο Γιοχάνες Βίντερ, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Condor, γράφει η Deutsche Welle. «Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε τον τουρισμό προς την Ελλάδα. Ο ήλιος, οι θαυμάσιες παραλίες και η φιλοξενία παραμένουν ίδιες. Έτσι στηρίζουμε και την ευρωπαϊκή ιδέα» συμπλήρωσε.

Η προσφορά ισχύει έως το τέλος Απριλίου οπότε όσοι... πιστοί, σπεύσατε! Η περιορισμένη εκστρατεία της εταιρείας ισχύει από σήμερα μέχρι τις 30.04.2012 στις 09:00 π.μ. για τα πακέτα κρατήσεων και για πτήσεις μέχρι τις 31.08.2012.

Η Condor πετάει προς Χανιά, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Πρέβεζα/Λευκάδα, Ρόδο και Σαντορίνη από πολλά γερμανικά αεροδρόμια.

«Άνοιξε τα φτερά της» το 1956 και πετάει σε όλο τον κόσμο. Είναι θυγατρική εταιρεία της ThomasCook. Κάθε χρόνο πετούν πάνω από 6 εκατομμύρια επιβάτες σε 75 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τις ΗΠΑ. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ