2012-04-17 07:29:36
Φωτογραφία για Φεύγει ο Ερνέστο, προάγεται ο Ντάρκο
Φεύγει ο Ερνέστο, προάγεται ο Ντάρκο 17/4/2012

  Σύντομα αναμένεται να μπει τέλος στο… σίριαλ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρόθεσή του να αποχωρήσει για το γνωστό οικονομικό οικογενειακό θέμα.

Τις τελευταίες μέρες οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες και όλοι περίμεναν τη συζήτηση που θα είχε ο 48χρονος προπονητής με την οικογένειά του και τον μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Μέχρι χθες δεν είχε γίνει γνωστό αν ο Βαλβέρδε είχε μιλήσει το τελευταίο διήμερο με τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που θα έχουν τις επόμενες μέρες.

Όλα, όμως, δείχνουν ότι ο Ισπανός θα ανακοινώσει την απόφασή του, με μία δήλωση που θα κάνει είτε σήμερα είτε (το πιθανότερο) μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μάλλον την Πέμπτη.


Ο 48χρονος θα εξηγήσει τους λόγους που δεν μπορεί να καθίσει άλλο στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά την απόφαση του Βαλβέρδε.

Βέβαια, με όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν και τις ανατροπές που έχουν γίνει, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, αλλά και από την Ισπανία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα μείνει στην Ελλάδα, ενώ και στον Ολυμπιακό δείχνουν να είναι προετοιμασμένοι για μία τέτοια εξέλιξη.

Ο ρόλος του Κοβάσεβιτς

Τη θέση του Τάσου Μητρόπουλου, ο οποίος πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία, θα πάρει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος είναι αρχισκάουτερ και άτυπα τεχνικός διευθυντής και ουσιαστικά θα παίζει περισσότερο αυτόν τον ρόλο, θα είναι πιο κοντά στην ομάδα και θα έχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας.

Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και ο Κοβάσεβιτς θα κληθεί να βοηθήσει το πρώτο διάστημα τον νέο προπονητή, μαθαίνοντάς του τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος και τον τρόπο λειτουργίας των Πειραιωτών.

Υπάρχουν και αγωνιστικά

Εκτός από το θέμα της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε, στον Ολυμπιακού απομένουν δύο αγώνες για το πρωτάθλημα και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά την ήττα από την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ζητήσει μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν και ο Ισπανός τεχνικός καλείται να μαζέψει όσους θεωρούν ότι τελείωσε η χρονιά.

«Τέλος οι διακοπές, πρέπει να κάνουμε δύο νίκες σταπαιχνίδια που απομένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα», είναι το μήνυμα του 48χρονου προπονητή.

Αρχικά ο Βαλβέρδε είχε αποφασίσει να κάνει κάποιες αλλαγές και να δώσει ευκαιρίες σε νεαρότερους ποδοσφαιριστές ή σε όσους δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα. Ωστόσο, δεν θέλει να υπάρξει και άλλη γκέλα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
www.sport-fm.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ABEBAIO TO MEΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ABEBAIO TO MEΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ