2012-04-17 07:48:03
Φωτογραφία για Πού κάνουν Πάσχα οι celebrity του Hollywood;
Μπορεί εσείς να επισκεφτήκατε το χωριό σας, το νησί που ερωτευτήκατε το λεγάμενο ή έστω όπου προλάβατε να βρείτε εισιτήρια, αλλά οι διάσημοι του Hollywood φαίνεται πως περνούν λίγο καλύτερα. Μακριά από το άγχος των γυρισμάτων και των παραστάσεων και χωρίς βραδινές τουαλέτες και βαρύ μακιγιάζ, οι celebrity που λατρεύουμε ξεκουράζονται για να επιστρέψουν στη ζωή μας δριμύτεροι.

Ο πρόσφατα εορτάζων Marc Jacobs βρίσκεται με τον αγαπημένο Harry Louis στην Ipanema της Βραζιλίας και δείχνουν να περνούν καταπληκτικά. Κάτω από τον καυτό ήλιο, πασαλειμμένοι με λάδια και φορώντας μικροσκοπικά μαγιό, οι δύο ερωτευμένοι αδιαφορούν για τους παπαράτσι και επιδίδονται σε χειρονομίες και εναγκαλισμούς, εναλλάξ με τις βουτιές τους στην παραλία.

Η εγκυμονούσα Reese Witherspoon κάνει διακοπές στην εξωτική Costa Rica με το σύζυγο και τα παιδιά της. Περήφανη για τη στρογγυλή της κοιλίτσα, φοράει το ολόσωμο μαγιό της και βουτάει στη θάλασσα μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια.

Η πρόσφατα μανούλα Beyonce βαρέθηκε να αλλάζει πάνες στη μικρή Blue Ivy και αποφάσισε να κάνει τις διακοπές της με το σύζυγό της, Jay-Z. Έτσι, διάλεξε το εξωτικό St. Barts όπου και απολαμβάνει το μαύρισμά της τσαλαβουτώντας όλο νάζι.

Τελικά, δεν τα περνάνε και άσχημα οι star του Hollywood!
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ