2014-01-20 04:59:06
Φωτογραφία για «Πορεία πρωταθλητισμού για να σωθεί ο Άρης»
Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα του Ατρόμητου, παρά την ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου. Ο έμπειρος της ομάδας του Περιστερίου αναφερόμενος στον στόχο των «κίτρινων» να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα τόνισε πως χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ μας έδωσε γήπεδο, για να εκμεταλλευτεί κάποια αντεπίθεση, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο β’ ημίχρονο με την είσοδο του Ναπολεόνι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και τετ ατ ετ αλλά δεν βάλαμε ένα γκολ που θα μας έδινε νίκη».

Αναφερόμενος στον ΑΡΗ ο Παράσχος είπε: «Ο ΑΡΗΣ έδωσε ότι μπορούσε, υπερέβαλαν εαυτό τα παιδιά και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν την κλασική ευκαιρία αν εξαιρέσουμε τη φάση που πρόλαβε ο Τζενάμο τον Μανιά. Εύχομαι στην ΑΡΗ καλή σωτηρία αλλά πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού για να το καταφέρει».

Ερωτηθείς αν ο ΑΡΗΣ είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Ατρόμητου τόνισε: «Χειρότερη δεν μπορώ να πω αλλά τα σκαμπανεβάσματα του στοίχισαν πολλοί. Το ό,τι δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και να πάρει βαθμούς τον έβαλε σε αυτό το λούκι». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ