2012-04-17 09:04:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Κομματικοί στρατοί εναντίων ατάκτων
Έφτασε η ώρα να πληρωθούν με το νόμισμα που τους αξίζει. Να χάσουν τη βολή τους, να ξεβολευτούν. Όλοι οι βολεψάκηδες, οι καλοπληρωμένοι αυτοί αγάδες... τα τρωκτικά του δημοσίου που μας έκατσαν στο σβέρκο ελέω πολιτικών και συνέβαλαν στη χρεοκοπία της χώρας πρέπει να πάρουν την άγουσα προς την ελευθερία δηλαδή την απόλυση, αλλά και να επιστρέψουν όσα άρπαξαν αυτά τα χρόνια, ως αχρεωστήτως καταβληθέντα γιατί η δουλειά έβγαινε από τους μισούς και από αυτούς που μπήκαν με κάποιες έστω διαδικασίες.

Χιλιάδες ανάπηροι μαϊμούδες, χιλιάδες κομματικά τεμπελόσκυλα γέμισαν ασφυκτικά τις διάφορες υπηρεσίες αμειβόμενοι από τα δάνεια που έπαιρναν τα κόμματά τους στο όνομα του Ελληνικού λαού, δηλαδή όλων μας.

Και να ασύλληπτοι μισθοί και να επιδόματα και να θέσεις ευθύνης σε άχρηστους και να παχυλότατα εφάπαξ και να προικοδοτήσεις τέκνων και να πρόωρες συνταξιοδοτήσεις για να απολαύσουν τα αρπαγμένα σε βάρος των κορόϊδων που θα δουλεύουν μέχρι τα 65.


Και τώρα με περισσή αναίδεια ζητούν επίμονα να μειωθούν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα και να κοπούν τα δώρα τους μπας και σώσουν τη χλιδάτη τους καλοπέραση.

Γι’ αυτό στις επερχόμενες εκλογές πρέπει οι άτακτοι, δηλαδή όλοι εμείς που δεν απολαύσαμε τίποτα ούτε μας χαρίστηκε τίποτα, παρά μόνο πληρώνουμε όλα τα σπασμένα να δώσουμε τη χαριστική βολή στο σύστημα που εξέθρεψε τα φαινόμενα αυτά.

Και επειδή το σύστημα έχει όνομα και μάλιστα βαρύ σαν ιστορία μιας και αποτελείται από πολλά ονόματα πολιτικών, στο χέρι μας είναι η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ και να μην ψηφιστεί κανένας που επί σειρά ετών κώφευε ή συμμετείχε στο πανηγύρι αυτό.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ