2012-04-17 09:25:40
Φωτογραφία για Ολοταχώς για αναβολή η Γ.Σ. του Παναθηναϊκού
Μπορεί άπαντες στον Παναθηναϊκό να περίμεναν με αγωνία την αυριανή Γενική Συνέλευση των μετόχων, ωστόσο φαίνεται πως η αναμονή τους πήγε… στράφι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», η συνεδρίαση οδεύει προς αναβολή καθώς κανένας από τους μέτοχους δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει το «παρών», ενώ ούτε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αλλά ούτε και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, σκοπεύουν να στείλουν εκπροσώπους.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η Γενική Συνέλευση θα μετατεθεί είτε για την Παρασκευή 27/04, είτε για την Δευτέρα 30 του μήνα, με την ομάδα του «τριφυλλιού» να είναι αντιμέτωπη με αρκετά προβλήματα και η αναβολή αυτή μόνο καλό δεν της κάνει Η αναβολή της Γ.Σ. είναι πολύ πιθανό να βλάψει τον Παναθηναϊκό σε ότι έχει να κάνει με την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, καθώς είναι πολύ πιθανό να βγει η απόφαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας, την ίδια ώρα που οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας περίμεναν τις εξελίξεις από την συνάντηση των μετόχων, κάτι το οποίο φαίνεται πως θα λειτουργήσει αρνητικά.

Παράλληλα, και από στην πλευρά των ποδοσφαιριστών θα υπάρξει αναστάτωση, καθώς άπαντες περίμεναν μια λύση μέσω της Γ.Σ, ενώ οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναμένεται να έχουν αυτή την εβδομάδα επικοινωνία με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την εξεύρεση πόρων, ώστε να καταφέρει η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ