2012-04-17 09:26:03
Φωτογραφία για Ποιοι φοβούνται την Βόζεμπεργκ....
Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Τα ψηφοδέλτια της  θα ανακοινώσει σήμερα  η ΝΔ, ξεκινώντας ουσιαστικά και την προεκλογική περίοδο. Στις 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος υπό τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού.

Στην Α' Αθηνών όπως φαίνεται δεν θα συμπεριληφθεί η Ελίζα Βόζεμπεργκ σε αντίθεση με σχεδόν όλους τους άλλους βουλευτές που είχαν διαγραφεί αλλά δεν πήγαν σε άλλο κόμμα. Το ενδιαφέρον είναι ότι σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις για την Α' Αθηνών η Βόζεμπεργκ, στις οποίες αν και εκτός κόμματος συμπεριλαμβανόταν, φαινόταν να   εκλέγεται με ευκολία. Άρα η παρουσία της θα βοηθούσε τη ΝΔ σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία.

 Κατά συνέπεια ο αποκλεισμός της δεν δείχνει να έχει και τόση σχέση με την πολιτική "δεοντολογία" (αντιθέτως εφαρμόστηκαν πολλά μέτρα και σταθμά) αλλά με το ότι κάποιοι εκ των νέων υποψηφίων στην περιφέρεια αυτή, δεν την ήθελαν πια μέσα στα πόδια τους. Για να έχουν οι ίδιοι περισσότερες ελπίδες να εκλεγούν. Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ