2014-01-20 23:00:05
Φωτογραφία για Chic Wave: Δες backstage φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα καμπάνια της Folli Follie για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκάιρι 2014!
Το αγαπημένο μας fashion brand παρουσιάζει σε κάθε cool girl τον απόλυτο για μια νέα σεζόν γεμάτη κέφι, λάμψη και χρώμα!

Στη νέα καμπάνια της Folli Follie για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 τα όμορφα κορίτσια εξορμούν στα κοσμοπολίτικα Ελληνικά νησιά αφήνοντας το “chic wave” να τις παρασύρει στην απόλυτη stylish περιπέτεια, αντανακλώντας την ετερόκλιτη ομορφιά γύρω τους με εκλεπτυσμένο στιλ και ανέμελη διάθεση!

Η νέα συλλογή του fashion brand δίνει το απόλυτα καλοκαιρινό στίγμα με τα εντυπωσιακά της προϊόντα σχεδιασμένα για να μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα.

Μέσα από τα καταπράσινα τοπία της περιοχής και τα ζωηρά χρώματα της φύσης, τα supermodels Sui He και Rianne Haspels εμπνέονται και προτείνουν εντυπωσιακούς συνδυασμούς κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ από τη συλλογή της Folli Follie! Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή “Chic Wave” εμπειρία και απολαύστε το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σας!

Δες backstage φωτογραφίες από τη φωτογράφιση:

Δες το backstage βίντεο:
πηγη
pestanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ