2012-04-17 09:54:40
Φωτογραφία για AEK: Ο… μοναχικός μαχητής Νικολαΐδης
Συνεχίζει τη μάχη για την εύρεση λύσης για την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαΐδης Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, εξακολουθεί να έρχεται σε επαφές με επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να «μπουν» στην Ένωση και να την βοηθήσουν να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, λυτρώνοντας τόσο εκείνη όσο και τον κόσμο της, ο οποίος περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.

Ο έμπειρος παράγοντας πάντως, γνωρίζει πολύ καλά πως τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο καλό δεν θα έκανε το να «βγάλει» στην δημοσιότητα τις κινήσεις του. Έτσι, συνεχίζει να κινείται μυστικά, προκειμένου να μην δίνει ψεύτικες ελπίδες στον ήδη κουρασμένο κόσμο της ΑΕΚ, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως οι πιθανότητες επιτυχία του είναι λίγες, ωστόσο αν τα καταφέρει, τότε θα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Δημητρέλος, επιστρέφει στις μάχες για την εύρεση των 250.000 Ευρώ που απαιτούνται προκειμένου να κλείσει ο φάκελος που έχει καταθέσει στην UEFA. Ο πρόεδρος της Ένωσης, περιμένει ακόμη την απάντηση από τον Νίκο Νοτιά στο αίτημα για καταβολή 120.000 Ευρώ για την κάλυψη του ποσού που θα πρέπει να καταβληθεί στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ενώ μετά θα πρέπει να βρει άλλες… 130.000 Ευρώ, έτσι ώστε να… τελειώσει το θέμα.
Sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Brief an einen deutschen Freund
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Brief an einen deutschen Freund
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ