2014-01-21 23:28:05
Φωτογραφία για Δέσποινα Παπαμιχαήλ – Μία Ροδίτισσα στην Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου
Είναι μόλις 14 ετών αλλά από τότε που γεννήθηκε οι γονείς της την θυμούνται να βρίσκεται συνέχεια παρέα με την μπάλα ποδοσφαίρου και να κάνει τα δικά της μαγικά.

Μπορεί να είναι κορίτσι και ο Βασιλιάς των Σπορ να θεωρείται σε γενικές γραμμές ένα ανδροκρατούμενο άθλημα και μάλιστα σε μικρή ηλικία ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να διαπρέψει και να ξεπερνά σε απόδοση τους…συμπαίκτες της γένους αρσενικού, κερδίζοντας τον θαυμασμό.

Πρόκειται για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Παστίδα της Ρόδου που κλήθηκε ήδη μία φορά από τους ιθύνοντες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα όπου και δοκιμάστηκε τον Δεκέμβριο που μας πέρασε για την Εθνική Ελλάδας Ποδοσφαίρου Νεναίδων-Κορασίδων αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, περιμένοντας τη νέα της κλήση για να φορέσει και πάλι τα γαλανόλευκα με το εθνόσημο στο στήθος.

Ας αφήσουμε όμως την Δέσποινα να μας μιλήσει για την μεγάλη της αγάπη (το ποδόσφαιρο) και πως κατάφερε να διακριθεί σε αυτό το σπορ:


«ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες αγοριών του Αστέρα Παστίδας από ηλικία 7 ετών με προπονητή τον κύριο Μάκη Πότσου και θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά για την στήριξη του στα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο.

Με τις Ακαδημίες του Αστέρα Παστίδας αγωνίστηκα για περίπου 5 χρόνια.

Στην 1η Γυμνασίου πήγα στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στον Σταυρό Καλυθιών όπου αγωνίζομαι μέχρι σήμερα και μέσω αυτής κλήθηκα να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρα μου μα δοκιμαστώ στην Εθνική ομάδα για την προεπιλογή Νεανίδων-Κορασίδων.

Ευχαριστώ την Διοίκηση του Σταυρού Καλυθιών και τον προπονητή μου κύριο Νώντα Αξιώτη.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Αστέρα Παστίδας για την βοήθεια του στα πρώτα μου βήματα και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κύριο Σάββα Σιδηρόπουλο, τον πρόεδρο των Ακαδημιών κύριο Αντώνη Χρυσοχόο για την στήριξη του, τον κύριο Αργυρού Παναγιώτη για την προσφορά του και περιμένω την επόμενη κλήση μου στην Εθνική Ελλάδος.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα και όλο τον κόσμο για τις πολύτιμες ευχές του».

allaksogolies.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ