2012-04-17 10:37:44
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ Η Γ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΟ... ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  UEFA!
Προς αναβολή πηγαίνει, όπως όλα δείχνουν, η "πράσινη" Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (18/04), αφού και οι βασικοί μέτοχοι, Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος, δεν είναι διατεθειμένοι να παραστούν.

Ο "πράσινοι" είχαν πει πως η Γενική Συνέλευση της Τετάρτης θα ήταν εξαιρετικά κρίσιμη για τον ΠΑΟ, όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει το ενδιαφέρον που νόμιζαν, μιας και οι βασικοί μέτοχοι της ομάδας, Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος, δεν δείχνουν να έχουν τη διάθεση όχι μόνο να παραστούν, αλλά και να εκπροσωπηθούν.

Έτσι η Γ.Σ. παέι για αναβολή ή μετάθεση για τις 27 ή 30 Απριλίου, κάτι που ίσως βλάψει και την ομάδα στο θέμα της Ευρώπης, από την στιγμή που αναμένεται και η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, την ώρα που οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας περίμεναν τις εξελίξεις από τη συνάντηση των μετόχων.

Παράλληλα θα υπάρξουν και εντονότερα προβλήματα στο αγωνιστικό τμήμα, που περιμένει να δει τους μετόχους να προτείνουν μια λύση. Ιδιαίτερα μετά την προσφυγή του Μπίαρσμιρ που ίσως τον ακολουθήσουν και άλλοι... olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ