2012-04-17 10:38:42
Φωτογραφία για Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Ταυλαρίδης
Τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, βλέπουν ως λύση για τα μετόπισθεν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει αθλητική εφημερίδα.

Αναλυτικά όσα γράφονται στο σημερινό (17/4) φύλλο της "Metrosport":

"Ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Στάθης Ταυλαρίδης. Το ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι έναν κεντρικό αμυντικό που θα προορίζεται για βασικός, αφενός είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό και αφετέρου δεν χωράει της παραμικρής αμφισβήτησης.

Άλλωστε, η ενίσχυση της "ασπρόμαυρης" οπισθοφυλακής με έναν εγνωσμένης αξίας στόπερ θα είναι επιτακτική ανάγκη, μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Κοντρέρας και τη σχεδόν βέβαιη αποχώρηση του Μπρούνο Τσιρίλο με το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το ενδεχόμενο να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ιταλού συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες και έτσι οι Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τη νέα σεζόν τον παρτενέρ του Στέλιου Μαλεζά, με τα πρώτα ονόματα να καταγράφονται ήδη στην μεταγραφική "ατζέντα" του Δικέφαλου.


Ένα εξ αυτών μάλιστα, κάθε άλλο παρά άγνωστο είναι στους Έλληνες φιλάθλους αλλά και στους ανθρώπους του Δικεφάλου. Ο λόγος για τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος συγκεντρώνει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να ικανοποιήσει τα "θέλω" του Ζήση Βρύζα αναφορικά με τον "νέο" ΠΑΟΚ.

Καταρχήν, το συμβόλαιο του 32χρονου στόπερ με τον ΟΦΗ εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο και ο ίδιος δεν είναι "ζεστός" στο να το ανανεώσει, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κρήτη. Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ δεν θα χρειαστεί να βγάλει ούτε ένα ευρώ από το ταμείο του για να τον αποκτήσει, εκτός φυσικά των χρημάτων που θα δοθούν στο διεθνή Σερραίο κεντρικό αμυντικό. Επιπλέον, η αγωνιστική αξία του Ταυλαρίδη είναι δεδομένη, όπως επίσης και η εμπειρία του.

Άλλωστε, δεν βρίσκει κανείς έτσι εύκολα έναν "ελεύθερο" ποδοσφαιριστή με εμπειρίες σε Premier League και Ligue 1, πόσο μάλλον όταν το πέρασμά του από ομάδες όπως οι Αρσεναλ, Σεντ Ετιέν και Λιλ κρίνεται άκρως επιτυχημένο. Φυσικά, "μετράει" ιδιαίτερα και το γεγονός πως ο Ταυλαρίδης είναι Έλληνας με άριστη γνώση των ιδιομορφιών του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα και της Σούπερ Λίγκας ειδικότερα, ενώ συν τοις άλλοις έχει περιθώριο για τρία τουλάχιστον χρόνια ποδοσφαίρου σε υψηλό επίπεδο.

Κατά συνέπεια, η περίπτωση του Ταυλαρίδη είναι αφενός "βατή" και αφετέρου αξιόλογη, με πληροφορίες του "Μ" να αναφέρουν πως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών σε ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος με "φόντο" την επικείμενη μεταγραφική περίοδο. Βάσει αυτών, ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ εμφανίζεται θετικός στο να φορέσει τα επόμενα χρόνια τη φανέλα του Δικεφάλου, έχοντας ως επιπλέον κίνητρα την επανεμφάνισή του στο ευρωπαϊκό στερέωμα μέσω του ΠΑΟΚ αλλά και την επιστροφή του στη Μακεδονία, μετά από έντεκα σχεδόν χρόνια".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ