2023-09-08 08:40:12
Φωτογραφία για «Θρίλερ» πάνω από το Αιγαίο. -Πτήση τρόμου από Μυτιλήνη για Αθήνα

Εικόνα αρχείου

         Στη Σαντορίνη κατέληξε χθες Τέταρτη το απόγευμα η πτήση της SKY από τη Μυτιλήνη στην Αθήνα. Σε κατάσταση πανικού οι επιβάτες έφθασαν τελικά στην Αθήνα τα μεσάνυχτα.

Παρά τις κάκιστες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και χτες το απόγευμα στην περιοχή της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε κανονικά η προγραμματισμένη για τις 6,26 πτήση της εταιρίας για την Αθήνα από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.

Η εξέλιξη της πτήσης όμως ήταν πραγματικά οδυνηρή για τους επιβαίνοντες που σε κατάσταση πανικού λόγω των συνθηκών π[ου επικράτησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης, έζησαν ένα πραγματικό θρίλερ στον αέρα. Μάλιστα αντί της Αθήνας βρέθηκαν για κάποιες ώρες στη Σαντορίνη. Όπου όμως όπως αναφέρεται σε σχετική επώνυμη καταγγελία της επιβάτιδας κ. Σοφίας Μπαρουτσάκη, γνωστής συμπατριώτισας μας, δεν βρέθηκε ένας να τους ενημερώσει για το τι έμελε βα συμβεί ή να τους δώσει ένα ποτήρι νερό.


Τελικά η πτήση πραγματοποιήθηκε τα μεσάνυχτα με τους επιβαίνοντες σε αυτήν να φτάνουν στην Αθήνα 6 ώρες μετά την αναχώρηση τους από τη Μυτιλήνη.

Στην επιστολή της αυτή η κ. Μπαρουτσάκη αναφέρει επί λέξει:

«Η απογευματινή πτήση των 6:25 για Αθήνα πέταξε παρά τις ακατάλληλες συνθήκες καιρού στην Αθήνα. Μετά από κάκιστη πτήση με επιβάτες να κλαίνε και να είναι σε κατάσταση πανικού προσγειωθήκαμε στην Σαντορίνη! Δεν έφτανε αυτό! Στο έλεος του θεού συνεχίσαμε να βρισκόμαστε, αφού μας κρατούσαν στο αεροσκάφος χωρίς κλιματισμό 45’ και με αντάρα ξαμοληθήκαμε έξω από το αεροσκάφος γιατί θα παθαίναμε ασφυξία! Δεν έφτανε αυτό! Μας μετέφεραν στην αίθουσα του αεροδρομίου χωρίς να υπάρχει υπάλληλος η υπεύθυνος της εταιρείας για μια ενημέρωση, ένα ποτήρι νερό και ενημέρωση για την έκβαση της μεταφοράς μας και της ασφαλείας μας! Μετά από ώρες μας επιβίβασαν για την Αθήνα!

Παιδιά, ηλικιωμένους, ανάπηρους και ένα σκύλο στο αμπάρι σε κλουβί!

Φτάσαμε στην Αθήνα στις 12 τα μεσάνυχτα, σχεδόν έξη ώρες μετά την αναχώρηση μας από τη Μυτιλήνη!».

ΠΗΓΉ: https://www.stonisi.gr/post/62504/thriler-panw-apo-to-aigaio

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ