2012-04-17 11:20:04
Φωτογραφία για Ινδός ξαναβρήκε την οικογένειά του μετά από 25 χρόνια χάρη στο Google Earth
Με τη βοήθεια της τεχνολογίας ο Σαρού επανενώθηκε με την οικογένειά του, μετά από 25 χρόνια. Ο Σαρού, ο οποίος ζει στην Τασμανία της Αυστραλίας, γεννήθηκε στην Ινδία πριν από 30 χρόνια. Χάθηκε το 1986 και από τότε δεν ξαναείδε ποτέ τη μητέρα του Όταν ήταν πέντε ετών, καθάριζε τρένα μαζί με τον αδελφό του. Μία νύχτα, ήταν τόσο κουρασμένος, που κατέβηκε από το τρένο και αποκοιμήθηκε στο σταθμό.

Όταν ξύπνησε, είδε ένα τρένο στην αποβάθρα. Μπήκε μέσα. πιστεύοντας ότι θα βρει εκεί τον αδελφό του. Δεν τον βρήκε όμως και ξανακοιμήθηκε. Μετά από 14 ώρες ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν πλέον στην Καλκούτα.

Εκεί έμαθε να ζει μόνος του ζητιανεύοντας και προσπαθώντας να αποφύγει τους επιτήδειους που τον πλησίαζαν υποσχόμενοι ότι θα του βρουν στέγη και φαγητό. Τελικά πήγε σε ένα ορφανοτροφείο και υιοθετήθηκε από μία οικογένεια στην Τασμανία.

Περνούσε πολύ καλά με τους θετούς του γονείς, αλλά ήθελε να βρει την παλιά του οικογένεια. Το πρόβλημα ήταν ότι όσο ζούσε στην Ινδία ήταν αγράμματος και δεν ήξερε καν το όνομα της πόλης από την οποία κατάγονταν. Είχε μόνο μνήμες από την περιοχή αυτή.


Παίρνοντας ως δεδομένο ότι το τρένο στο οποίο αποκοιμήθηκε ταξίδευε για 14 ώρες μέχρι να φτάσει στην Καλκούτα, υπολόγισε στο περίπου τον σταθμό εκκίνησης και άρχισε να ψάχνει την περιοχή μέσω του Google Earth. Πράγματι, εντόπισε την πόλη που έψαχνε και παρατηρώντας τις δορυφορικές εικόνες είδε έναν καταρράκτη όπου συνήθιζε να παίζει μικρός!

Πήγε στην πόλη αυτή και προσπάθησε να θυμηθεί το παλιό του σπίτι. Πράγματι το βρήκε, αλλά ήταν εγκαταλελειμμένο. Ρωτώντας τους γείτονες έμαθε ότι η οικογένειά είχε μετακομίσει. Ένας παλιός του γείτονας τον οδήγησε στη μητέρα του την οποία εκ πρώτης όψεως δεν αναγνώρισε, καθώς είχε αλλάξει πολύ. Όσο όμως την κοιτούσε, τη θυμήθηκε από την κατατομή του προσώπου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η γυναίκα έμεινε άναυδη μόλις της είπε ποιος είναι. Του αποκάλυψε ότι μία μάντισσα της είχε πει ότι ο γιος της ζούσε και ότι θα τον έβλεπε ξανά! Ωστόσο τα νέα για τον αδελφό του δεν ήταν καλά. Λίγο καιρό αφότου χάθηκε, ο αδελφός του σκοτώθηκε από ένα τρένο... planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ