2012-04-17 12:40:03
Φωτογραφία για Αποδράστε με ταινίες στο Exile Room!
Έχετε βαρεθεί να πληρώνετε φόρους, να χάνετε τον ύπνο σας και να τρώγεστε με τα ρούχα σας; Το Exile Room σας προκαλεί σε ένα ταξίδι αναψυχής στα πέρατα της Αμερικάνικης ερήμου, σε εγκαταλειμμένες λουτροπόλεις και ξεχασμένες οάσεις, εκεί όπου κανείς δεν θα μπορεί πια να σας αγγίξει, ούτε καν ο ίδιος ο Θεός.

Αποδράστε στην οδό Αθηνάς για δυο βραδιές απόλυτης ανομίας σε ένα πρώην αραξοβόλι παρανόμων (Darwin) και ένα εκθαμβωτικό νεκροταφείο σκελετωμένων ψαριών (Bombay Beach) που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τι πάει να πει οικονομική κρίση.

Ποιος ξέρει, μπορεί μια απ' τις δύο να αποδειχτεί η πόλη των ονείρων σας...

“DARWIN” του Nick Brandestini - Πέμπτη 19 Απριλίου στις 21.00

Για κοιτάξτε καλά αυτή τη φωτογραφία.

Ο Robin κρατάει στον ώμο του ένα όπλο που ξέθαψε από την έρημο. Εκεί φυλάει τα πυρομαχικά του σε περίπτωση ανάγκης σε μια πόλη 35 κατοίκων, όπου κανείς δεν έχει πραγματικά τα λογικά του και όλοι είναι οπλισμένοι.

Κάτι που θα βρείτε σε αφθονία στο Darwin, μια πόλη χαμένη στην (όνομα και πράγμα) Death Valley, είναι λερωμένα ποινικά μητρώα και ούτε ίχνος μπάτσου.

Όχι πως έχει σημασία βέβαια, αφού εδώ οι κάτοικοι σε δέχονται γι' αυτό που είσαι τώρα κι όχι γι’ αυτό που ήσουν κάποτε - ότι κι αν σημαίνει αυτό! planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ