2012-04-17 12:46:03
Φωτογραφία για Λάδι από την Κρήτη φέρνει η Δ.Κ. Τρικάλων
Η Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων συμμετέχοντας στο Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και σε συνεργασία με άλλους φορείς και εθελοντές - φυσικά πρόσωπα, γίνεται... αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλεται για προμήθεια και διάθεση φθηνών καταναλωτικών προϊόντων.

Συνεχίζουμε με την προμήθεια και διάθεση ποσότητας ελαιόλαδου από την Σητεία (ανατ. Κρήτη) και συγκεκριμένα από τον Συνεταιρισμό Ελαιοπαραγωγών Ζάκρου του Ν. Λασιθίου Κρήτης.

Η Ζάκρος περιβάλλεται από τεράστιες εκτάσεις από ελαιόδεντρα, ποικιλίας Κορωνέικης ελιάς που είναι άριστα προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες τοπικές συνθήκες.

Η άριστη ποιότητα καλλιέργειας από τους παραγωγούς, οι εδαφολογικές συνθήκες, και ιδιαίτερα οι ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού - του φθινοπώρου και το νερό δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για την παραγωγή του Ελαιόλαδου Ζάκρου, έξτρα παρθένου ελαιόλαδου σε πολύ χαμηλές οξύτητες 0,17-0,30%, με άριστα οργανοληπτικά και χημικά χαρακτηριστικά.


Η πιστοποίηση ποιότητας του Ελαιόλαδου Ζάκρου έχει αναγνωριστεί και διακριθεί πανελληνίως και Ευρωπαϊκώς με τις παρακάτω πιστοποιήσεις και βραβεία από οργανισμούς και διακεκριμένους γευσιγνώστες και επιστήμονες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Συνεταιρισμό Ελαιοπαραγωγών Ζάκρου μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.zakros-oliveoil.com.

Προέλευση λαδιού: Συνεταιρισμός Ελαιοπαραγωγών Ζάκρου (Σητεία, ανατ. Κρήτη)

Ποιότητα λαδιού: Εξαιρετικό Παρθένο, οξύτητας 0,4-0,5%

Συσκευασία: λευκοσιδηρά δοχεία των 5 Lt, 4 δοχεία σε ένα χαρτοκιβώτιο (το κάθε χαρτοκιβώτιο περιέχει 20 Lt ελαιόλαδου)

Τιμή: 15,50 ευρώ/5 Lt (το χαρτοκιβώτιο των 20 Lt κοστίζει 62 ευρώ)

Γιατί επιλέγουμε τη συνεργασία με το Συνεταιρισμό Ελαιοπαραγωγών Ζάκρου:

Είναι πολιτική μας επιλογή η ενίσχυση, με κάθε τρόπο, των παραγωγών και του συνεταιριστικού κινήματός τους.

Είναι, συνήθως, περισσότερο αξιόπιστοι από κάθε ιδιώτη και έμπορο που αποβλέπουν μόνο στο ατομικό κέρδος.

Το σημαντικότερο: Ο συνεταιρισμός Ζάκρου θα αγοράσει από τα Τρίκαλα ζωοτροφές (τριφύλλι, καλαμπόκι, βαμβακόπιτα κ.ά.) πράγμα που σημαίνει ότι θα ωφεληθούν τρικαλινοί αγρότες και βιοτέχνες ζωοτροφών.

Ακόμη, τρικαλινοί μεταφορείς θα αναλάβουν τη μεταφορά των προϊόντων.

Άρα, προτιμούμε να πληρώσουμε 15 λεπτά περισσότερα για κάθε λίτρο λαδιού, (3,10/Lt), και να είμαστε σίγουροι για ασυγκρίτως άριστη ποιότητα και όφελος δικών μας παραγωγών.

Οι συμπολίτες - καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους μέσω της Ηλεκτρονικής Φόρμας ή στα Τηλέφωνα: 24310 23641 και 24313 51111 και ώρες: 09.00΄- 12.00΄.
Trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ