2014-01-24 10:40:14
Φωτογραφία για Ο ΚΑΡΙΚ ΦΕΡΝΕΙ... ΓΚΟΥΑΡΙΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ;
Από δύο εβδομάδες ως και ένα μήνα αναμένεται να μείνει εκτός ο Μίκαελ Κάρικ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει το ενδεχόμενο... τράμπας Χαβιέ Ερνάντες-Φρέντι Γκουαρίν με την Ίντερ.

Ατελείωτα φαίνονται τα προβλήματα για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες τη φετινή σεζόν και το τελευταίο ακούει στο όνομα Μίκαελ Κάρικ. Σα να μην έφτανε ο αποκλεισμός-σοκ και στο Λιγκ Καπ από τη Σάντερλαντ, ο Σκωτσέζος τεχνικός είδε τον 32χρονο μέσο να φεύγει με... σουβενίρ ένα πρόβλημα στους συνδέσμους του αστραγάλου του, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία τουλάχιστον δύο εβδομάδων.

Οι εκτιμήσεις ωστόσο αναφέρουν ότι ο Άγγλος μέσος θα μείνει στα «πιτς» για ένα μήνα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει αφενός το πολύ σημαντικό ματς για την Πρέμιερ Λιγκ με την Άρσεναλ και αφετέρου τα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό. Το γεγονός αυτό έκανε τον Μόγιες να σκέφτεται το ενδεχόμενο ενίσχυσης στις... καθυστερήσεις της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και το όνομα που έρχεται στο προσκήνιο είναι αυτό του Φρέντι Γκουαρίν σύμφωνα με την «Daily Telegraph».

H Ίντερ εμφανίζεται να επιθυμεί την απόκτηση του Χαβιέ Ερνάντεζ και οι σκέψεις που γίνονται στη Γιουνάιτεντ είναι περί ανταλλαγής του Μεξικανού άσου με τον χαφ των Μιλανέζων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καταρρέουν τα νοικοκυριά...!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καταρρέουν τα νοικοκυριά...!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ