2014-01-24 10:54:03
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ... DVD ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ!
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε επίσημα τη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και νωρίς το πρωί της Παρασκευής (24/1) έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Ευρωλίγκα!

Η «πράσινη» ΚΑΕ, μετά το παιχνίδι στην Τουρκία, έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον ισχυρό άνδρα της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος από τις αποφάσεις των Ράντοβιτς (Κροατία), Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) και Κιάρι (Ιταλία).

Η επιστολή συνοδεύεται από το DVD της αναμέτρησης με τις επίμαχες φάσεις στις οποίες οι "πράσινοι" θεωρούν πως αδικήθηκαν από τους διαιτητές.

Ο Παναθηναϊκός εστιάζει στα διαφορετικά κριτήρια με τα οποία σφυρίζονταν τα φάουλ στις δύο πλευρές του γηπέδου (24 σε βάρος των φιλοξενούμενων έναντι 19 κατά των γηπεδούχων), αλλά και στη φάση στα 83’’ πριν το τέλος και με τη «Φενέρ» στο +1, όταν ένα γκολ-φάουλ του Δημήτρη Διαμαντίδη χρεώθηκε ως απλό φάουλ που μάλιστα δεν έδινε καν βολές στον αρχηγό του «τριφυλλιού».


Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν καλά πως με την επιστολή αυτή δεν μπορούν να περιμένουν… επανάληψη του αγώνα, ωστόσο θέλουν να καταστήσουν σαφές στην Ευρωλίγκα πως απαιτούν ισονομία στα σφυρίγματα στο υπόλοιπο της διοργάνωσης. Να θυμίσουμε πως η ΚΑΕ είχε έρθει σε ρήξη την περασμένη περίοδο με την Ευρωλίγκα και τον Τζόρντι Μπερτομέου μετά τα παράπονα που είχαν εκφραστεί για τη διαιτησία στην προημιτελική σειρά των αγώνων με την Μπαρτσελόνα.

* Όταν μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία και ισονομία στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται... "κλάψα" (το λιγότερο)  από τους "πράσινους" και προσπάθεια να δημιουργήσει εντυπώσεις εκτός παρκέ αφού ο... "νόμος του ΟΑΚΑ" επιβάλλεται εντός παρκέ όπως λένε Τώρα τι έγινε; Αλλάζουν τα δεδομένα στην Ευρώπη ε; Η συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι... "κλάψα" και μάλιστα... ευρωπαϊκών διαστάσεων; Ευρω-κλάψα ή κάπως αλλιώς; Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ο... χαρακτηρισμός της συγκεκριμένης κίνησης από τους ίδιους, έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ