2014-01-24 10:54:36
Φωτογραφία για Τον Φεβρουάριο η προκήρυξη της Ryanair για πιλότους, αεροσυνοδούς, φροντιστές,μηχανικούς, οδηγούς, προσωπικό εδάφους
Νέο διορθωμένο βίντεο κυκλοφόρησε η Ryanair μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την καμπάνια της στην οποία εμφανιζόταν σε καρτ ποστάλ η Κρήτη με την σημαία της Αυτόνομης Κρητικής Πολιτείας στην οποία υπάρχει και το αστέρι της επικυριαρχίας του Σουλτάνου.

«Παράθυρο» για τη δημιουργία 2.800 θέσεων εργασίας στη χώρα μας ετοιμάζεται να ανοίξει σύντομα η ιρλανδική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair, η οποία θα κάνει δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά τον Απρίλιο, με τη δημιουργία δύο νέων βάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η προκήρυξη αναμένεται να αναρτηθεί εντός του επόμενου μήνα στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρίας, όπου θα περιγράφονται οι ακριβείς θέσεις αλλά και τα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, οι ειδικότητες που θα χρειαστεί η εταιρία είναι πιλότοι, αεροσυνοδοί, ιπτάμενοι φροντιστές, μηχανικοί, προσωπικό εδάφους (check in, βαλίτσες) και προσωπικό πίστας (π.χ. οδηγοί).


Οι θέσεις εργασίας -πληροφορίες κάνουν λόγο για 1.200 στην Αθήνα και 1.600 στη Θεσσαλονίκη- αναμένεται να ανοίξουν τον προσεχή Απρίλιο, οπότε θα λειτουργήσουν οι δύο νέες βάσεις.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Ryanair, στην Αθήνα θα σταθμεύσουν δύο αεροσκάφη, τα οποία θα εξυπηρετούν έξι νέους προορισμούς - Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά. Στη βάση της Θεσσαλονίκης θα σταθμεύει μόνιμα ένα αεροσκάφος, ενώ θα εξυπηρετούνται συνολικά 16 προορισμοί εσωτερικού και εξωτερικού με πάνω από 210 πτήσεις προς Αθήνα, Χανιά, Πάφο, Βαρσοβία, Στοκχόλμη, Οσλο, Βρέμη, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Βάδη, Μιλάνο, Πίζα, Ρώμη, Βαρκελόνη, Βρυξέλλες και Λονδίνο.

Στελέχη της ιρλανδικής εταιρίας υποστηρίζουν ότι από τη Θεσσαλονίκη θα διακινούνται ετησίως 1.600.000 επιβάτες, ενώ σχεδιάζουν να εξυπηρετήσουν ακόμη 1.200.000 επιβάτες από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η επένδυση, το κόστος της οποίας φτάνει τα 280.000.000 δολάρια, αναμένεται να αλλάξει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τον αεροπορικό «χάρτη» της χώρας μας, εφόσον επιβεβαιωθούν οι... υποσχέσεις της εταιρίας για πτήσεις με τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές των ανταγωνιστών.

Σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή της Ryanair Ντέιβιντ Ο'Μπράιαν, οι τιμές των εισιτηρίων απλής διαδρομής από την Αθήνα θα φτάνουν κατά μέσο όρο έως τα 42 ευρώ.

Την πρόθεση της εταιρίας να δημιουργήσει 2.800 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα χαιρέτησε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, προβλέποντας: «Οι θετικές επενδυτικές ανακοινώσεις για την οικονομία θα συνεχιστούν».

δημοκρατία

Η Ryanair διόρθωσε το προκλητικό βίντεο με την Κρητική Πολιτεία μετά από τέσσερις ημέρες αντιδράσεων [βίντεο]

Νέο διορθωμένο βίντεο κυκλοφόρησε η Ryanair μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την καμπάνια της στην οποία εμφανιζόταν σε καρτ ποστάλ η Κρήτη με την σημαία της Αυτόνομης Κρητικής Πολιτείας στην οποία υπάρχει και το αστέρι της επικυριαρχίας του Σουλτάνου.

Το αρχικό βίντεο μιλούσε για το «άνοιγμα» που κάνει η Ryanair μέσα στο 2014 με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, να μιλάει για τους στόχους για την νέα χρονιά. Ωστόσο κάποια στιγμή εμφανίζονταν σε μία βαλίτσα καρτ ποστάλ από διάφορες πόλεις. Σε μία από αυτές όμως απεικονιζόταν η Κρήτη μαζί με την σημαία της Κρητικής Πολιτείας, κάτι που δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα 100 μετά.

Τελικά τέσσερις ημέρες μετά την κυκλοφορία του πρώτου βίντεο η εταιρεία ανέβασε στο YouTube ένα δεύτερο στο οποίο απεικονίζεται η καρτ ποστάλ της Κρήτης χωρίς την επίμαχη προκλητική σημαία αυτήν την φορά.

Το παλαιό βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=QjfmjznXksU  (Αποσύρθηκε από το χρήστη)

Το καινούργιο βίντεο

http://www.koolnews.gr/business/i-ryanair-diorthose-to-proklitiko-video-me-tin-kritiki-politeia-meta-apo-tesseris-imeres-antidraseon/
InfoGnomon
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ