2014-01-24 10:55:21
Φωτογραφία για Και πάλι πρόβλημα με ανακοίνωση της Παναχαϊκής - Νέες πειθαρχικές διώξεις
Πειθαρχικές Διώξεις εις βάρος της Λάρισας και της Παναχαϊκή άσκησε την Πέμπτη (23/01) ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς λόγω των ανακοινώσεων τους στις επίσημες ιστοσελίδες τους.

Λάρισα και Παναχαϊκή εξέδωσαν ανακοινώσεις στις ιστοσελίδες τους έπειτα από αγώνες σε Γ' Εθνική (παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα) και Β' Εθνική αντίστοιχα. Αυτό ώθησε και τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, ώστε να ασκήσει πειθαρχικές διώξεις εις βάρος των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

1.Της ΠΑΕ Παναχαϊκή νόμιμα εκπροσωπούμενης διότι την 17 Ιανουαρίου 2014, ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της (www.panachaikifc.gr) ανακοίνωση, η οποία αναδημοσιεύτηκε και σε άλλες διαδικτυακές ιστοσελίδες.

Με την ανακοίνωση αυτή προβαίνει δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις και σαφή υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτησίας, Διαιτητών, ΕΠΟ), προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα.


Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1, 4 και 5) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

2.Της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας (Α.Ε.Λ.) 1964 νόμιμα εκπροσωπούμενης διότι την 22 Ιανουαρίου 2014, ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της (e-ael.gr) ανακοίνωση, με τον τίτλο «H "επαγγελματική" διαιτησία που "προπληρώνεται ακριβά", γιατί άραγε;», η οποία αναδημοσιεύτηκε και σε άλλες διαδικτυακές ιστοσελίδες και απόσπασμά της σε αθλητικές εφημερίδες.

Με την ανακοίνωση αυτή προβαίνει δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις και σαφή υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτησίας, Διαιτητών), προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1 και 4) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ