2014-01-24 11:45:22
Φωτογραφία για Μπορεί να ΜΗΝ έχει δάκτυλα αλλά…. φτιάχνει κοσμήματα!
Μπορεί να μην έχει δάχτυλα, όμως η δύναμη της θέλησης της ήταν πάνω από αυτό και έτσι κατάφερε να κάνει...το όνειρο της πραγματικότητα:

 Φτιάχνει κοσμήματα!

Η Annette Gabbedey είναι 48 και παρόλο που δεν έχει χέρια σχεδιάζει και κατασκευάζειμόνη της μαγευτικά κοσμήματα, τα οποία πουλάει μάλιστα για μερικές χιλιάδες λίρες.

Δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και βραχιόλια με ή χωρίς διαμάντια, πολύτιμες πέτρες κλπ είναι μερικά από αυτά που κατασκευάζει στο εργαστήριο της στο Somerset.

«Είμαι νορμάλ και καθόλου ανίκανη, αλλά εκτιμώ το γεγονός ότι οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται που μπορώ να κατασκευάσω κάτι», λέει.

Μάλιστα, όταν την ρωτάνε πώς μπορεί και τα φτιάχνει μόνη της, εκείνη τους απαντάει «Εσείς πώς καταφέρνετε να τα φτιάχνετε με τα δάχτυλα»!!!

Η γυναίκα ξεκίνησε στα 24 της να ασχολείται με το κόσμημα και όπως λέει είχε την ενθάρρυνση των γονιών της, οι οποίοι πάντα την παρακινούσαν να μην το βάζει κάτω και να μάχεται για αυτά που θέλει.

picantiko.gr

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Μπορεί να ΜΗΝ έχει δάκτυλα αλλά…. φτιάχνει κοσμήματα! http://www.24wro.eu/2014/01/blog-post_954.html#ixzz2rJ3pfHjB
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ