2014-01-24 12:27:19
Φωτογραφία για ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ... ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!
Το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο καλείται να θυμηθεί ο Ολυμπιακός και με νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα να κάνει τη Βιτόρια σημείο νέας... εκκίνησης για αυτόν στο Top 16.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να μετατρέψουν απόψε (21:30, Novasports 2) τη Βιτόρια σε απαρχή της αντεπίθεσής τους και νικώντας τη Λαμποράλ Κούτσα, που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με αυτούς (1-2), να κάνουν το πρώτο βήμα. Αρχικά για την πρόκριση στα προημιτελικά και στη συνέχεια, αν είναι ακόμη εφικτό, το πλεονέκτημα έδρας στα play offs.

Σε αυτή τη μεγάλη μάχη οι πρωταθλητές Ευρώπης θα είναι ενισχυμένοι με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και επιστρέφει μετά από ένα μήνα. Εκτός παραμένει ο Έισι Λο, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Τζαμάριο Μουν.

Προβλήματα όμως έχουν και οι Βάσκοι, που όπως και ο Ολυμπιακός μετρούν δύο σερί ήττες στο Top 16, καθώς νοκ άουτ με τραυματισμούς είναι οι Φερνάντο Σαν Εμετέριο (διάστρεμμα) και Άνταμ Χάνγκα (θλάση).


Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τσέρεμπουχ (Ιταλία), Γιόβτσιτς (Σερβία) και Μάριτσιτς (Σερβία).

Μονόδρομος είναι η κατάκτηση του «διπλού» για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, που δεν θα ήθελαν να χάσουν νέο έδαφος στην κατάσταση του Ε’ Ομίλου, δυσκολεύοντας το έργο τους αναφορικά με την πρόκρισή τους στα πλέι οφ. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παίξουν σήμερα απέναντι στους Βάσκους, σε μια δύσκολη έδρα.

Ωστόσο, οι τελευταίες άσχημες εμφανίσεις τους, τους έχουν πεισμώσει κι άπαντες εμφανίζονται αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα που τόσο ανάγκη έχουν, για πολλαπλό λόγο. Εξάλλου, δεν είναι μόνο οι πολύτιμοι βαθμοί. Το πεσμένο ηθικό θα αναπτερωθεί με νίκη επί των παικτών του Σέρτζιο Σκαριόλο, ενώ θα τονωθεί και η αυτοπεποίθησή τους που δείχνει να έχει χαθεί το τελευταίο καιρό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ