2012-04-17 13:13:06
Φωτογραφία για Στο σώμα μιας 35χρονης ξέχασαν χειρουργικό εξοπλισμό
Τραγικό και πρόωρο τέλος βρήκε μία γυναίκα από τη Βρετανία αφότου ξεχάστηκε ιατρικό υλικό μέσα στην κοιλιά της, έπειτα από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο στο East Sussex. Η 35χρονη Nicole Haynes είχε υποβληθεί στην επέμβαση νωρίτερα φέτος και πέθανε ανεξήγητα αρκετές εβδομάδες μετά αφήνοντας πίσω της τον 46χρονο σύζυγό της και τον μικρό γιο τους. Μετά το θάνατό της το προσωπικό του νοσοκομείου ανακάλυψε πως ένα ζευγάρι χειρουργικά κλιπ δεν είχαν αφαιρεθεί από το σώμα της γυναίκας όπως γίνεται συνήθως. Στον γιατρό που τη χειρούργησε έχει απαγορευτεί να κάνει άλλες επεμβάσεις έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα.

Η διοίκηση του νοσοκομείου απολογήθηκε στην οικογένειά της άτυχης γυναίκας και ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Η 35χρονη είχε κάνει μία λαπαροσκοπική επέμβαση που θεωρείται γενικά ασφαλέστερη από το κανονικό χειρουργείο και η ανάρρωση είναι τις περισσότερες φορές ταχύτερη.

Εκτιμάται πως περίπου 250.000 γυναίκες υποβάλλονται σε λαπαροσκοπικές επεμβάσεις κάθε χρόνο και σοβαρές επιπλοκές παρατηρούνται μόνο σε ένα στα χίλια περιστατικά.

Τα αίτια θανάτου της Nicole Haynes δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά το νοσοκομείο έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη. TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Nintendo καταχωρεί το Mario 4 domain
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Nintendo καταχωρεί το Mario 4 domain
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ