2014-01-24 13:36:19
Φωτογραφία για Με Νίκο Νικολόπουλο στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές ο Τατσόπουλος
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών βουλευτών στην οποία, μεταξύ άλλων, συμμετέχει ο κ. Νίκος Νικολόπουλος θα ενταχθεί – σύμφωνα με πληροφορίες – ο κ. Πέτρος Τατσόπουλος μετά την ανεξαρτητοποίησή του από την ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι εχθές, στην ίδια ομάδα εντάχθηκε και ο κ. Γιώργος Νταβρής, προερχόμενος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και πλέον το ετερόκλητο σχήμα θα περιλαμβάνει βουλευτές από όλα τα κόμματα πλην ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής.

Εκτός αυτού η δύναμή της θα ανέλθει σε 13 βουλευτές, ένας περισσότερος από την ΚΟ του ΚΚΕ.

Πιο αναλυτικά, η πολυσυλλεκτική κοινοβουλευτική ομάδα αποτελείται από 5 βουλευτές προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ (Αν. Λοβέρδος, Χρ. Αηδόνης, Μ. Μπόλαρης, Θ. Παραστατίδης, Μ. Ανδρουλάκης), 3 από την ΝΔ (Ν. Νικολόπουλος, Γ. Κασαπίδης, Ν. Σταυρογιάννης) 2 από την ΔΗΜΑΡ (Οδ. Βουδούρης, Π. Μουτσινάς), 2 από τους ΑΝΕΛΛ (Γ. Κουράκος, Γ. Νταβρής) ενώ με την επικείμενη ένταξη του κ. Τατσόπουλου θα αποκτήσει «χρώμα» και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, η απόφασή τους να δημιουργήσουν ΚΟ έχει να κάνει με τα «προνόμια» στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες όπως περισσότερο χρόνο και ομιλητές στις συζητήσεις κ.α.

«Ανένταχτοι» ανεξάρτητοι θα παραμείνουν όπως όλα δείχνουν ο κ. Β. Πολύδωρας και η κυρία Κ. Τζάκρη.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ