2014-01-24 13:29:36
Φωτογραφία για Ορατή η αποχώρηση Τέρι από την Τσέλσι το καλοκαίρι
Ο Τζον Τέρι θέλει τριετές συμβόλαιο με την Τσέλσι όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα Mirror. Αρνητική η στάση της αγγλικής ομάδας.

Μετά τον Χουάν Μάτα και ο Τζον Τέρι πιθανόν να αποχωρήσει από την Τσέλσι μετά την λήξη της σεζόν, σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα Mirror.

Ο Τέρι επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στην Τσέλσι και θέλει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "μπλε". Σύμφωνα με την Mirror, το πλάνο της διοίκησης είναι για συμβόλαιο ενός έτους με μειωμένες μάλιστα αποδοχές.

Το συμβόλαιο του Τέρι ολοκληρώνεται την φετινή σεζόν και μέχρι στιγμής ο Άγγλος αμυντικός έχει πάρει ασαφείς διαβεβαιώσεις για μελλοντικές συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας.

Ο Τέρι θέλει πριν κλείσει την καριέρα του να υπογράψει ένα καλό συμβόλαιο και μέχρι στιγμής η Τσέλσι δεν έχει δείξει τέτοια διάθεση. Η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ δεν έχει πρόβλημα να ξεφορτωθεί ακόμα και τους πιο δημοφιλείς παίκτες της αν αυτό την συμφέρει οικονομικά.

Αν ο Τέρι δεν συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία,πιθανός προορισμός του θα είναι η Γαλατάσαραϊ που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Άγγλο διεθνή στόπερ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ