2014-01-24 13:42:13
Φωτογραφία για Σε παραδοσιακό ταβερνάκι οι αρραβώνες του γιου του Παπανδρέου
Τον γιο του στην Κρήτη αρραβωνιάζει το Σάββατο ο Γιώργος Παπανδρέου και ο αρραβώνας του 32χρονου Ανδρέα Παπανδρέου και της 27χρονης Πωλίνας Πατραμάνη θα γίνει στη Χερσόνησο Ηρακλείου σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού και η αγαπημένη του αποφάσισαν, σύμφωνα με το «Έθνος», να αρραβωνιαστούν σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι που βρίσκεται στην «καρδιά» της Χερσονήσου.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην εφημερίδα άνθρωποι που γνωρίζουν το ζευγάρι και την οικογένεια της μέλλουσας νύφης του Γιώργου Παπανδρέου, πρόκειται για την παραδοσιακή ταβέρνα «Σοκάκι» που βρίσκεται σε ένα από τα πιο γραφικά πλακόστρωτα της Χερσονήσου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ταβέρνα είναι γιατί μπορεί να ελεγχθεί πολύ καλά ως προς τα... αδιάκριτα βλέμματα.

«Βρίσκεται σε στενάκι και υπάρχει δυνατότητα να αποκλειστεί κάθε πρόσβαση προς το ταβερνάκι», επισημαίνουν, αν και δεν αποκλείουν την τελευταία στιγμή να αλλάξει και πάλι το πλάνο για λόγους ασφαλείας.

Αν και από την οικογένεια Παπανδρέου δεν έχει ζητηθεί η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. ως προς τα μέτρα ασφαλείας, από την πλευρά της Αστυνομίας θα γίνει κάποιος σχεδιασμός για διακριτική επιτήρηση του χώρου.

Πάντως, με βάση τα όσα ακούγονται, σύντομα θα ακολουθήσει και ο γάμος του ζευγαριού.

Αναφέρεται ότι έχει οριστεί η ημερομηνία και ο γάμος θα γίνει επίσης στη Χερσόνησο...
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ