2012-04-17 13:21:04
Φωτογραφία για Φθηνή λαική για ηλικιωμένους
της Ελένης ΠοιμενίδουΣτο REDALERT μιλά ο ο πρόεδρος του οργανισμού λαικών αγορών Θεσσαλονίκης.

 

Με έκπτωση που μπορεί να φτάνει κατά περίπτωση έως και 20% θα μπορούν να προμηθεύονται προιόντα από τις λαικές αγορές οι ηλικιωμένοι - μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την κατ’αρχήν συμφωνία του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης με το νεοσύστατο νομικό πρόσωπο του δήμου Θεσσαλονίκης με τον τίτλο «Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων».

Το ύψος της έκπτωσης θα ποικίλλει ανάλογα με το είδος του προιόντος. Οι τεχνικές λεπτομέρειες θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα υπογραφεί το σχετικό μνημόνιο.

«Ελπίζουμε ότι από βδομάδα το πρόγραμμα θα τεθεί πιλοτικά σε λειτουργία, προκειμένου να ανακουφιστούν συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση» είπε στο REDALERT ο πρόεδρος του οργανισμού λαικών αγορών Θεσσαλονίκης Μιχάλης Πάππου.

Όπως είπε, εξετάζεται το ενδεχόμενο επέκτασης του εκπτωτικού προγράμματος και σε άλλες κοινωνικές ομάδες, όπως είναι οι πολύτεκνοι και τα άτομα με αναπηρίες.

«Θα πρέπει να έρθουμε σε συνεννόηση με τις ομοσπονδίες παραγωγών και πωλητών, να καθοριστούν οι λεπτομέρειες έτσι ώστε η έκπτωση να παρέχεται πράγματι σε όσους τη δικαιούνται», σημείωσε ο κ. Πάππου.
redalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στα όρια χρεοκοπίας η ΔΕΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στα όρια χρεοκοπίας η ΔΕΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ