2014-01-24 15:40:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Αναβλήθηκε ξανά η δίκη Νταβλούρου - Καμπέρου - εφοριακών - δημοσιογράφων
Οι ανειλημμένες κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Αθαν. Νταβλούρου, μηνυτή στη δικαζόμενη υπόθεση, ήταν τη φορά αυτή η αιτία που διακόπηκε και πάλι -για τις 31 Ιανουαρίου- η δίκη επτά κατηγορουμένων, για παράβαση υπηρεσιακού απορρήτου, παράβαση καθήκοντος, ηθική αυτουργία και παράβαση του Ν. 2472/97 για τα προσωπικά δεδομένα.

Τα προσωπικά δεδομένα αφορούν τον Αθανάσιο Νταβλούρο (με την προηγούμενη ιδιότητά του, του διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών), ενώ μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται και ο γνωστός επιχειρηματίας και τελευταίος εκδότης της εφημερίδας "Ημέρα" των Πατρών, Θεόδωρος Καμπέρος.

Επίσης, στο εδώλιο κάθονται μία υπάλληλος ΔΟΥ της Πάτρας, καθώς και πρώην διευθυντής της ίδιας ΔΟΥ, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από την Υπηρεσία, ύστερα από την καταδίκη του και σε δεύτερο βαθμό για άλλη υπόθεση.

Η διαδικασία διεξάγεται με αρκετά εμπόδια, αφού μέχρι τώρα έχει διακοπεί επανειλημμένα, άλλοτε λόγω ασθενείας κατηγορουμένης, άλλοτε λόγω απουσίας του συνηγόρου της στο Αίγιο, για την εκδίκαση άλλης υπόθεσης, και, συτή τη φορά, εξαιτίας απουσίας του μηνυτή κ. Νταβλούρου στην Αθήνα, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΧΟΥΛΚ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΦΑΛΚΑΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΟΥΛΚ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΦΑΛΚΑΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ