2014-01-24 16:59:06
Φωτογραφία για Φλεγόμενο σκάφος στο Θρακικό Πέλαγος – Πάλευαν με τις φλόγες οι επιβάτες!
Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε σκάφος που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον Λιμένα Αλεξανδρούπολης προς τη Σαμοθράκη, σκορπώντας... τον πανικό στους επιβάτες.

Πρόκειται για το σκάφος «Άγιος Γεώργιος» πάνω στο οποίο τη στιγμή της πυρκαγιάς βρίσκονται τρία άτομα, εκ των οποίων μια αλλοδαπή.

Οι επιβάτες βλέποντας τις φλόγες, αρχικά, έκαναν χρήση καπνογόνου και προσπάθησαν να κατασβήσουν τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο σκάφος.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης και άμεσα άνδρες του Λιμενικού επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό σκάφος καταφθάνοντας στο σημείο προς παροχή συνδρομής, εντοπίζοντας το Ε/Π-Α/Κ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Σ.Α. 366.

Το σκάφος με τη συνοδεία των Λιμενικών κατέπλευσε αυτοδυνάμως και προσδέθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, ενώ οι δύο εκ των τριών επιβαινόντων, παρελήφθησαν από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθησαν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η σιωπή συνιστά συνενοχή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η σιωπή συνιστά συνενοχή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ