2012-04-17 13:45:04
Φωτογραφία για Χωρίς Ζέκα, Κουίνσι στην Τρίπολη
Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός καθώς στην Αθήνα θα μείνουν οι  Μπιάρσμιρ, Κουίνσι, Ζέκα, Σιμάο, Κατσουράνης, Βύντρα και Ρούντολφ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει πολλά προβλήματα για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αφού εκτός αποστολής έμεινε ο Κουίνσι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος (άργησε στην χθεσινή προπόνηση) και ο Ζέκα (λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε κανονικά. Επίσης, τιμωρημένοι είναι οι Σιμάο, Κατσουράνης, Βύντρα και Ρούντολφ.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα με έμφαση στην τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκε ο Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (18.4 – 19:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Superleague 2011-12. Εκτός της 19μελούς αποστολής στην οποία περιλήφθηκε και ο Κουσίδης έμειναν οι: Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Κοτσόλης, Κουίνσι, Ζέκα (λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε κανονικά), Ταμπάκης, καθώς και οι τιμωρημένοι Σιμάο, Κατσουράνης, Βύντρα και Ρούντολφ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H πεθερά και οι γαμπροί...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H πεθερά και οι γαμπροί...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ