2014-01-24 22:59:06
Φωτογραφία για Κραυγή απόγνωσης ανάπηρου με δύο παιδιά Με κάνετε να νιώθω σαν ένας γραφικός ανάπηρος που ... ζαλίζει τον κάθε Δήμαρχο
Ο Βαγγέλης Παππάς, είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, καθηλωμένος σε καροτσάκι με αναπηρία 80%, η οποία προήλθε μετά από ιατρικό λάθος στα 19 του.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες και είναι "άρρωστος" Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Α’ 38/29-2-2008 (Ν.3648), του παραχωρήθηκε το 2010 από το Δήμο Ηγουμενίτσας ως ΑμΕΑ, άδεια «εκμετάλλευσης περιπτέρου και αδειών λιανικής πώλησης καπνοβιομηχανικών προϊόντων» σε ειδικό χώρο (τοποθεσία) που του καθόρισαν, στον οικισμό της Εθνικής Αντίστασης (Αμπέλια).

Το σημείο όμως που του υποδείχθηκε δεν είναι κατάλληλο να λειτουργήσει περίπτερο, αφού ούτε πρόσβαση υπάρχει, ούτε η περιοχή έχει αναπτυχθεί.

Το σημείο είναι στην κυριολεξία στην μέση ενός χωραφιού, χωρίς δρόμο και χωρίς να είναι δυνατό να το λειτουργήσει άτομο με αναπηρία 80%

Από τις 31/3/201, με έγγραφό του προς τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Κάτσινο, ζήτησε να επανεξεταστεί το θέμα της αλλαγής του χώρου εγκατάστασης περιπτέρου στην Ηγουμενίτσα


Σήμερα, τρία χρόνια μετά, επανήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας, με το ίδιο έγγραφο, αφού όλο αυτό το διάστημα λύση δεν δόθηκε στο πρόβλημά του, αλλά χόρτασε υποσχέσεις.

Υποσχέσεις εισέπραξε και στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, αφού προηγουμένως ο Δήμαρχος τον είχε "επιπλήξει" γιατί τόλμησε να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Για να πάρει την απάντηση στην απορία του από τον ίδιο τον Βαγγέλη η οποία έκανε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να παγώσεις και τα κεφάλια όλων των συμβούλων να σκύψουν:

"Με κάνετε να νιώθω σαν ένας γραφικός ανάπηρος που ... ζαλίζει τον κάθε Δήμαρχο"

Αυτή είναι η Κοινωνία Αξιών που δεν μπορεί (ή δεν θέλει) να βοηθήσει τους αναξιοπαθούντες της μικρής κοινωνίας μας.

Το ότι η καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος του κ. Παππά, οφείλετε στο ότι ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Γιόγιακα, δεν μας περνάει καθόλου από το μυαλό.

892fm.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ