2014-01-24 23:45:02
Φωτογραφία για Πώς να αυξήσεις την ευλυγισία σου έως και 205 %
Δοκίμασε τον πιο χαλαρωτικό τρόπο Εάν θες ευλύγιστο σώμα και να μπορείς να ακουμπάς με ευκολία τα δάχτυλα των ποδιών σου, τότε το μυστικό βρίσκεται στη σάουνα. Το ότι οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την υγρασία μαλακώνουν και χαλαρώνουν τους μυς είναι γνωστό από την αρχαιότητα. Μία νέα έρευνα όμως από το Auburn University Montgomery Kinesiology Laboratory ήρθε να το επιβεβαιώσει.

Στο πείραμα συμμετείχαν 12 εθελοντές στους οποίους ζητήθηκε να κάνουν διατάσεις μετά από 15 λεπτά παραμονής τους σε χώρο σάουνας. Στη συνέχεια τους ζητήθηκε να κάνουν τις ίδιες διατατικές ασκήσεις σε ένα γυμναστήριο. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι με τη βοήθεια της σάουνας οι συμμετέχοντες κατάφεραν να αυξήσουν την ευλυγισία και την ελαστικότητα του σώματός τους κατά 205%.

Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, για να βελτιώσεις την ευλυγισία σου πρέπει να κάνεις διατάσεις 2-3 φορές την εβδομάδα φροντίζοντας όμως πάντα να είναι ζεστοί και κατάλληλα προετοιμασμένοι οι μύες σου, προκειμένου να αποφύγεις έναν ανεπιθύμητο τραυματισμό.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ