2014-01-25 01:16:11
Φωτογραφία για ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ : ΘΕΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΝΙΚΗ
Η αμφισβήτηση που δέχθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα μετέτρεψε σε θέμα… σεβασμού τη νίκη κόντρα στην Λαμποράλ, όπως δήλωσε ο Χρήστος Μαρμαρινός στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα των ερυθρόλευκων είχαν θέσει σε… αμφισβήτηση την προσπάθεια των παικτών της ομάδας για αυτό και η νίκη κόντρα στην Λαμποράλ αποτελούσε για τους πρωταθλητές Ευρώπης θέμα σεβασμού, ανέφερε μεταξύ άλλων ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός, μετά την επικράτηση στη Βιτόρια.

«Δεν ήρθε τόσο εύκολα η αποψινή νίκη, όσο δείχνει το τελικό σκορ. Ήρθαμε στη Βιτόρια πολύ καλά προετοιμασμένοι. Θέλαμε τη νίκη λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων και καταφέραμε να την πάρουμε», είπε αρχικά ο βοηθός προπονητή του Θρύλου και συνέχισε:

«Η νίκη αποτελούσε απόψε θέμα σεβασμού στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά από την αρχή της σεζόν καθώς αυτή αμφισβητήθηκε το τελευταίο διάστημα και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Ξεκινά μια νέα αρχή. Αυτή η… επίθεση στο συγκεκριμένο ματς πέτυχε. Τώρα πρέπει να επιτεθούμε στη Μάλαγα. Βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια και πορευόμαστε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ