2014-01-25 14:04:36
Φωτογραφία για Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ουαντού
Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε μέσω του Sport24.gr ο Αμπντεσλάμ Ουαντού.

Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού σε ηλικία 35 ετών πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

Ο Αμπντεσλάμ Ουαντού έχοντας ζήσει το προσωπικό του ποδοσφαιρικό δράμα στο Κατάρ επέστρεψε στις αρχές του 2013 στη Νανσί προκειμένου να κλείσει την καριέρα του.

Όπως τονίζει στο Sport24.gr έλαβε αυτή την απόφαση από το περασμένο καλοκαίρι. "Αποφάσισα να σταματήσω γιατί συνειδητοποίησα πως καμία ομάδα δεν αποτελούσε πρόκληση για την καριέρα μου προκειμένου να συνεχίσω.

Γύρισα σελίδα, είμαι πολύ χαρούμενος για την καριέρα που έκανα. Έπαιξα 16 χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο", τονίζει ο Ουαντού κάνοντας τον απολογισμό του.

"Έπαιξα στην Premier League με την Φούλαμ και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό. Έζησα ωραίες στη στιγμές στη Ρεν και την Βαλενσιέν ενώ δεν ξεχνάω την χρόνια που πέρασα στη Νανσί.


Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την καριέρα μου, όμως ήταν καιρός να προχωρήσω σε κάτι άλλο.

Για μένα ήταν όνειρο να παίξω στην Αγγλία. Κατά τη γνώμη μου ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τα γήπεδα ήταν πάντα γεμάτα. Διατηρώ καλές επαφές στο Λονδίνο και πριν λίγο καιρό βρισκόμουν. Η καριέρα μου περιελάμβανε επίσης 80 συμμετοχής με την εθνική Μαρόκο".

Ποια είναι όμως η επόμενη μέρα για τον πρώην στόπερ;

"Θέλω να συνεχίσω στον αθλητισμό από οποιοδήποτε πόστο, είτε πρόκειται για οικονομικά θέματα, μάρκετινγκ, ή οργανωτικά. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ