2012-04-17 14:40:07
Φωτογραφία για Έβαλαν μαρκίζα από το Δελφινάριο στη Βουλή!
 Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης

Με νέο, ανανεωμένο look, αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες της η νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαϊου, αφού όλα δείχνουν ότι θα αναγκαστεί να υιοθετήσει τα ήθη και τα έθιμα του καλλιτεχνικού χώρου, οι εκπρόσωποι του οποίου θα αποτελούν όπως όλα...... δείχνουν τον πλειοψηφία των νέων βουλευτών, σχηματίζοντας ένα ευρέως συναινετικό σχήμα.

Ήδη, ο πρόεδρος κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, προκήρυξε διαγωνισμό για την κάλυψη θέσεων στυλίστα, Ηair stylist και make up artist στους υπαλλήλους της Βουλής, ενώ με ειδική τροπολογία, το νερό που θα προσφέρεται σε όσους βρίσκονται στο βήμα, θα υπάρχει η δυνατότητα να είναι ανθρακούχο. Επίσης, ειδικοί αρχιτέκτονες έχουν αναλάβει την διαμόρφωση των χώρων όπου στεγάζοταν οι ειδικές επιτροπές και τη διαμόρφωσή τους σε καμαρίνια.«Η Μαρκίζα», σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το  ΣΥΒΠΘΣΜ (Σωματείο Υποψηφίων Βουλευτών με Προηγούμενη Θητεία στις Show Business), «παραμένει ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ενημέρωσης του κοινού για το καθημερινό πρόγραμμα της αίθουσας».Τέλος, η ανακοίνωση ζητάει από τα κόμματα, να πάρυν πρωτοβουλία και να τοποθετήσουν υποψήφιο κάποιον υπεύθυνο προγράμματος, ώστε με τη νέα σεζόν, να ξεκινήσει και η αναδιαμόρφωση του προγράμματος στο κανάλι της Βουλής.Την αντίρησή του στη Μαρκίζα της Βουλής εξέφρασε το ΚΚΕ, που θεωρεί ότι διαχωρίζει τους εκπροσώπους του λαού σε «πρώτα» και «δεύτερα» ονόματα και ότι η παρουσία της θα προάγει τις κατινιές και τα «χτυπήματα κάτω από τη μέση ανάμεσα σε συναδέλφους»
. Δηλαδή, φαινόμενα πρωτοφανή, για τον Ναό της Δημοκρατίας(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα) Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ