2012-04-17 14:40:14
Φωτογραφία για Πάει... αποδεκατισμένο στην Τρίπολη το «τριφύλλι»!
Τον Κουσίδη από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού συμπεριέλαβε στην 19μελή αποστολή για την Τρίπολη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα! Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Ζέκα, λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής και ο Κουίνσι, «πληρώνοντας» ουσιαστικά την χθεσινή (16/04) αργοπορία του Διαφόρων ειδών ειδήσεις -άλλες καλές κι άλλες κακές- βγήκαν από την σημερινή (17/04) προπόνηση του Παναθηναϊκού, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για την αυριανή (18/04) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης…

Καταρχήν, με βάση τα ονόματα που ανακοίνωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους παίκτες του ως προς το ποιοι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες, θα κάνει την πρώτη του παρουσία σε αποστολή του «τριφυλλιού» ο Νίκος Κουσίδης, που μέχρι πρότινος έπαιζε με την ομάδα Νέων!

Αντιθέτως, ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Πορτογάλου τεχνικού δεν βρίσκονται ούτε ο Ζέκα, αλλά ούτε και ο Κουίνσι Οβούσου. Ο Πορτογάλος μέσος ναι μεν προπονήθηκε κανονικά, αισθάνθηκε όμως ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο του κι έτσι κρίθηκε σκόπιμο να μην καταπονηθεί. Ο Γκανέζος άσος πιθανότατα «πλήρωσε» την αργοπορία του στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Φερέιρα να τον… τιμωρεί με αυτό τον τρόπο.


Παράλληλα, εκτός της 19μελούς αποστολής έμειναν και οι Σεμπάστιαν Λέτο, Ματίας Μπιάρσμιρ, Γιώργος Ιωαννίδης, Στέφανος Κοτσόλης και Αλέξανδρος Ταμπάκης, καθώς επίσης και οι τιμωρημένοι Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, Κώστας Κατσουράνης, Λουκάς Βύντρα και Γκέργκελι Ρούντολφ.

Αυτοί λοιπόν που θα ταξιδέψουν στην Αρκαδία είναι οι Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Στέργος Μαρίνος, Νίκος Σπυρόπουλος, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Γιόσου Σαριέγκι, Σεντρίκ Καντέ, Βίκτορ Βιτόλο, Τάσος Λαγός, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Σίλβα  Κλέιτον, Νίκος Κουσίδης, Χάρης Μαυρίας, Σπύρος Φουρλάνος, Αντώνης Πετρόπουλος και Τοτσέ.

Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης των «πράσινων» αυτό περιελάμβανε αρχικά το καθιερωμένο ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κατοχής της μπάλας «πέντε εναντίον δυο», ταχύτητες και τέλος οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκε ο Ιωαννίδης.

Τέλος, όσοι βρίσκονται στην αποστολή θα γευματίσουν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και στις 5:00 μ.μ. θα αναχωρήσουν οδικώς για την Αρκαδία. Εκεί όπου και θα καταλύσουν το βράδυ.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ