2014-01-26 18:04:15
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΒΑΪΣ... ΤΟ STORY ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ!
Ο Βλάντιμιρ Βάις παρουσιάστηκε από την Lekhwiya και δήλωσε αποφασισμένος να παίξει καλή μπάλα, ενώ είδε ματς της νέας του ομάδας και τόνισε πως ο Μπουγκέρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην μεταγραφή του.

Με την ατάκα... «ήρθα να παίξω και να προσφέρω» ο Σλοβάκος διεθνής χαφ κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις στον καινούριο του σύλλογο.

Ο Βάις που έφτασε στο Κατάρ το Σάββατο δείπνησε μαζί με τους ανθρώπους της Lekhwiya SC. Προηγουμένως όμως είδε παιχνίδι της νέας του ομάδας, δηλώνοντας ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από το επίπεδο που υπάρχει στο πρωτάθλημα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Η Lekhwiya SC αντιμετώπισε την Al Arabi εκτός έδρας, την οποία νίκησε με σκορ 5-2 και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. «Μου άρεσε πολύ και η νέα μου ομάδα και η ποδοσφαιρική ποιότητα που είδα. Το απόλαυσα ειλικρινά», τόνισε ο Βάις μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του να είναι πρώτη στην κατηγορία.


Την Κυριακή ο Βάις ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, πέρασε από ιατρικά τεστ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. «Έχω μεγάλη διάθεση και αποφασιστικότητα να παλέψω σκληρά για αυτήν τη νέα εμπειρία μου. Έχω τα φόντα και την δυνατότητα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», τόνισε ακόμα κατά την παρουσίασή του, στην οποία πήρε την φανέλα με το 79.

Ακολούθως επισήμανε: «Ήρθα σε μία ομάδα με φιλοδοξίες και στόχους. Θα δώσω τα πάντα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό προκειμένου να την βοηθήσω να πάρει τον τίτλο αλλά και να έχουμε μία καλή παρουσία και πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας».

Σε ερώτηση που του έγινε για το πως επήλθε το deal το απέδωσε κατά κύριο λόγο στον παλιό του συμπαίκτη, Ματζίντ Μπουγκέρα, τον οποίο θα βρει και στην Lekhwiya: «Ήρθε μία προσφορά μέσω του ατζέντη μου από την ομάδα. Ήξερα τον Μπουγκέρα, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες στην Ρέιντζερς. Εκείνος έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να πάρω μία τέτοια απόφαση.

Με τον Μπουγκέρα ήμασταν σαν αδέρφια. Μου ξεκαθάρισε πως η χώρα βιώνει μεγάλη ποδοσφαιρική ανάπτυξη και ό,τι η Lekhwiya είναι σε υψηλό επίπεδο. Μου διευκρίνισε πως ο επαγγελματισμός εδώ είναι στο 100%. Έτσι μέσω των ανθρώπων της ομάδας έγιναν οι απαιτούμενες επαφές και η συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να πάρω μεταγραφή».

Ο Βάις δεν λησμόνησε τον Ολυμπιακό. Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου στο Κατάρ ευχαρίστησε θερμά την παλιά του ομάδα για όλα όσα του προσέφερε, τόνισε πως πέρασε πολύ καλά στην Ελλάδα και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις εγχώριες της διοργανώσεις και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σλοβάκος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο -που σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος θα είναι 2ετές- παρουσία του ατζέντη του, Μίνο Ραϊολα, του Γενικού Γραμματέα της ομάδας, Αντνάν Αλί και του αθλητικού της διευθυντή, Αχμέντ Αμπασί.

Στην ανακοίνωσή της η Lekhwiya έκανε μία μίνι αναδρομή στην έως τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ