2014-01-27 11:34:07
Φωτογραφία για ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ... ΝΕΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ηλυσιακό στο ΣΕΦ για την 15η αγωνιστική με στόχο την επιστροφή στις νίκες και στην Α1 μπάσκετ, έχοντας στο μυαλό και την... κόντρα με τη Μάλαγα μέσα στην εβδομάδα.

Η αναμέτρηση στη Βιτόρια και η εμφατική νίκη κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα ανήκουν στο παρελθόν για τον πρωταθλητή Ευρώπης, που σήμερα επιστρέφει στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Οι ερυθρόλευκοι, στο ματς που ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική (19:15, ΔΤ) θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στο πρωτάθλημα, με όσο το δυνατόν πιο εύκολο και… γρήγορο τρόπο.

Στόχος, να ξεκουράσουν βασικούς παίκτες ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Μάλαγα την Πέμπτη (30/1) στο ΣΕΦ, αλλά και να δώσουν χρόνο συμμετοχής στον Τζαμάριο Μουν, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που ήταν στη δωδεκάδα αλλά δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πριν μία εβδομάδα, θα αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνει αγωνιστικό ρυθμό, ούτως ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος με την έναρξη του δεύτερου γύρου του Top 16 της Ευρωλίγκας.


Παράλληλα, αρκετό χρόνο αναμένεται να πάρει και ο Μάρντι Κόλινς που πλέον έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας, ενώ η σκέψη που υπήρχε να κάνει ντεμπούτο ο Ανδρέας Χριστοδούλου που πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής χωρίς να πιάνει θέση ξένου, πήρε... παράταση, όπως όλα δείχνουν.

Στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων είναι ικανοποιημένοι από την εμφάνιση στη Βιτόρια, θέλουν να διατηρήσουν τον ρυθμό τους και σαφέστατα να τον ανεβάσουν επίπεδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ