2012-04-17 16:04:32
Φωτογραφία για Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...
Ο μεγάλος στόχος του Φρανκ Ζουέλα στον Ατρόμητο, είναι μία θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ , ενώ παράλληλα τόνισε πως ζει ένα... όνειρο.

Ο Αγκολέζος αμυντικός δήλωσε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" πως θα ήθελε να μείνει και την επόμενη χρονιά στους Περιστεριώτες, ενώ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως μπορεί οι ερυθρόλευκοι να είναι το φαβορί, όμως κανείς δεν μπορεί ν' απαγορεύσει στον Ατρόμητο να ονειρεύεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φρανκ Ζουέλα:

Για την πορεία του Ατρομήτου:

«Από την αρχή της σεζόν πιστεύαμε πως η ομάδα έχει ποιότητα, έχει καλό προπονητή, σωστή οργάνωση από τη διοίκηση και μπορεί να πάρει καλά αποτελέσματα και να κάνει καλή πορεία. Δουλέψαμε σωστά και ό,τι έχουμε καταφέρει είναι αποτέλεσμα όλων των παραπάνω. Θέλουμε όμως και να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν».

Για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ:


«Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Άλλο είναι το Κύπελλο κι άλλο το πρωτάθλημα. Στο πρωτάθλημα έχουμε τους δικούς μας στόχος. Πετύχαμε γρήγορα την παραμονή, εξασφαλίσαμε την πρόκριση στα play offs και θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια. Σίγουρα θα θέλαμε να παίξουμε και στα προκριματικά του Champions League. Όμως στην παρούσα φάση κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΚ. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε».

Σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου:

«Ο τελικός με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικός για όλους, τόσο για το σύλλογο όσο και για πολλούς παίκτες που δεν έχουν πάρει ποτέ κάποιον τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, ίσως η καλύτερη στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει να ονειρευόμαστε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Παρότι έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, δεν είμαστε ομάδα που παίζει αμυντικά, ούτε κάθεται πίσω για να κρατήσει το μηδέν. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί, αλλά ίσως αυτό να μας βοηθήσει. Μετά τον Ολυμπιακό είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Πιστεύω πως ο τελικός είναι 50-50. Πέρυσι στον τελικό με την ΑΕΚ μου είπαν τα παιδιά πως έγιναν κάποια άσχημα πράγματα. Βλέπω τον πόνο που έχουν για ό,τι έγινε πέρυσι. Γι’ αυτό θέλω να βοηθήσω τον Ατρόμητο να κάνει το καλύτερο που μπορεί».

Όσο για το συμβόλαιό του:

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ανήκω στην Κουμπάν και ποτέ δεν είμαι σίγουρος για κάτι. Αν ο Θεός, ο Ατρόμητος κι εγώ θέλουμε να μείνω, θα μείνω. Αν όχι, θα φύγω. Αυτό που κοιτάζω τώρα είναι να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά αν ήταν μόνο στο χέρι μου, θα ήθελα να μείνω, για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους. Ζω ένα όνειρο με τη φανέλα του Ατρομήτου. Ο Θεός με έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου και είναι ευτύχημα για μένα που βρίσκομαι σε μια ομάδα που κάνει τόσο καλή πορεία. Αυτό με γεμίζει με χαρά. Νιώθω πως χρωστάω κάτι στον Ατρόμητο και θέλω να τον βοηθήσω να πάρει έναν τίτλο. Δεν έχω νιώσω τόσο καλά σε καμία ομάδα, ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ανγκόλα» olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ