2014-01-28 08:24:07
Φωτογραφία για Ξεκινά τις επαφές με κορυφαία στελέχη ο Τσίπρας
Το χαρακτήρα δημοψηφίσματος κατά του Μνημονίου και της κυβερνητικής πολιτικής προσδίδει στις κάλπες του Μαΐου - εάν δεν έχουν... προκληθεί νωρίτερα πρόωρα εθνικές - ο Αλέξης Τσίπρας και για το σκοπό αυτό, από τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανακοινώσει τη στράτευση κορυφαίων στελεχών για τις δημοτικές και περιφερειακές κάλπες.

Η ηγεσία της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που έχει στη διάθεσή της, με τις σωστές επιλογές, θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει τουλάχιστον πέντε Περιφέρειες, την Αττική, την Δυτική Ελλάδα, την Κρήτη, το Βόρειο και το Νότιο Αιγαίο.

«Αν κερδίσουμε την Αττική και το Δήμο Αθηναίων, στέλνουμε ένα σαφέστατο πολιτικό μήνυμα, που δεν μπορεί να αγνοηθεί», δηλώνει σε συνεργάτες του ο Αλέξης Τσίπρας, που ξεκινά από το βράδυ σήμερα επαφές με τους επιλεγέντες για υποψηφίους.

Πέμπτη και Παρασκευή θα ακολουθήσουν δυο κρίσιμες συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας επιζητά την ομοφωνία όλων των τάσεων, ώστε Σάββατο και Κυριακή, οι υποψήφιοι να αναδειχθούν πανηγυρικά και χωρίς τριβές από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.


Ο Αλέξης Τσίπρας που θα επιτεθεί με σφοδρότητα στα σενάρια του «μεγάλου συνασπισμού» («καλό ανέκδοτο» τα χαρακτηρίζει η ηγεσία της Κουμουνδούρου), επισκέπτεται από το πρωί σήμερα τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Σωτήρη Ρίζο (στις 10.30΄ ) και την Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στην ανάγκη πλήρους διαλεύκανσης των εγκλημάτων διαφθοράς και θα εκφράσει τη στήριξή του στις προσπάθειες της δικαιοσύνης προς αυτή την κατεύθυνση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ