2012-04-17 16:39:54
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην αντιμετώπιση της ανεργίας εστίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζοντας ουσιαστικά τις προτάσεις του κόμματός του για την κοινωνική πολιτική. Σύμφωνα με τον ίδιο τα υφιστάμενα πρόγραμμα καταπολέμησης της ανεργίας θα επισπευσθούν προκειμένου να τεθούν σε εφαρμογή από το καλοκαίρι του 2013 αντί του αρχικού σχεδιασμού για τέλος του 2014.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για αύξηση των πόρων του ΕΣΠΑ και 150 εκατ. ευρώ επιπλέον που διεκδικούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Αναφερόμενος ο ίδιος στους πολίτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα φτώχειας δεσμεύθηκε για καθολική υγειονομική προστασία για κάθε πολίτη. «Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από το εγγυημένο επίπεδο αξιοπρεπούς προστασίας» υποστήριξε, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης των δικτύων κοινωνικής προστασίας και προαναγγέλλοντας νέο πρόγραμμα εμφανώς βελτιωμένο από το προηγούμενο για βοήθεια στο σπίτι.


  

Ο κ. Βενιζέλος μίλησε για περίπου 6.500 νέες θέσεις εργασίας υπέρ της ενίσχυσης του κοινωνικού δικτύου για καθολική και υγειονομική προστασία. Προανήγγειλε επίσης επέκταση της ρύθμισης χρεών για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά για ατομικές επιχειρήσεις με οφειλές έως 25.000 ευρώ. Επίσης, επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά κάνοντας λόγο για προχειρότητα και παλαιοκομματική προσέγγιση, αφού όπως είπε με βάση τις φοροελαφρύνσεις που ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα επιπρόσθετα μέτρα τον Ιούνιο δεν θα ήταν 11,4 δισ. αλλά 20 δισ. ευρώ.

Real.gr

Σ.Σ.

Τώρα θυμήθηκε ο κ. Βενιζέλος την κοινωνική πολιτική; Δεν την θυμήθηκε, απλώς να υποκλέψει την ψήφο του λαού θέλει, όπως έκανε και ο Παπανδρέου το 2009 με το ''λεφτά υπάρχουν''!! 
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα σχέση για τον Ashton Kutcher
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα σχέση για τον Ashton Kutcher
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ