2012-04-17 17:05:16
Φωτογραφία για Σε τέσσερις εκδόσεις τα Windows 8
Σε τέσσερις εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν τελικά τα Windows 8 όπως αναφέρει η Microsoft στο Windows blog της: τη βασική έκδοση που αντιστοιχεί στις Home Edition που ξέρουμε, τη διευρυμένη έκδοση Windows 8 Pro, τα Windows RT για συσκευές με επεξεργαστές ARM και τα Windows 8 Enterprise για επιχειρήσεις.

Στα καταστήματα θα μπορεί κανείς να βρει μόνο τα Windows 8 και τα Windows 8 Pro. Η έκδοση RT θα παρέχεται προεγκαταστημένη στα Tablets, για παράδειγμα, ενώ η έκδοση Enterprise θα διατίθεται στους επιχειρηματικούς πελάτες της εταιρείας.

Οι αγοραστές της βασικής έκδοσης δεν θα έχουν τους μηχανισμούς κρυπτογράφησης δεδομένων και δίσκου, ούτε και διάφορες δικτυακές λειτουργίες. Όποιος χρειάζεται αυτές τις δυνατότητες θα πρέπει να χρησιμοποιεί την έκδοση Pro.

Στους νεωτερισμούς συγκαταλέγεται και η δυνατότητα εγκατάστασης του γλωσσικού πακέτου για όλές τις εκδόσεις. Το Windows Media Center δεν θα ενσωματώνεται πλέον στο λειτουργικό. Θα μπορούν ωστόσο να το εγκαθιστούν στη μορφή Add-on οι κάτοχοι της έκδοσης Pro.

Ανάμεσα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Windows RT θα είναι μια προσαρμοσμένη έκδοση του Office με υποστήριξη οθονών αφής.

Η Microsoft δεν αποκάλυψε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8 ούτε τις τιμές των διαφορετικών εκδόσεων του λειτουργικού της.
pcnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ