2014-01-30 00:08:05
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΣΧΟΣ : ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ... ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΥΔΡΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ
Ο Γιώργος Παράσχος ήταν μεν ικανοποιημένος από το 0-0 του "Γ. Καραϊσκάκης" όμως έκανε λόγο για αμυδρές ελπίδες πρόκρισης.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Την εμφάνιση και το αποτέλεσμα: Μείναμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, από την στιγμή που δεν δεχθήκαμε γκολ. Αυτό το σκορ μας δίνει τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο στην έδρα μας. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο καλός στο πρώτο μέρος. Μας πίεσε. Εμείς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Ήμασταν τυχεροί. Βρέθηκε και σε καλή μέρα ο Σηφάκης που έκανε καλές αποκρούσεις. Παρότι κέρδισε αρκετά στημένα ο Ολυμπιακός κρατήσαμε το μηδέν. Έχουμε λοιπόν κάποιες αμυδρές ελπίδες.

Το σχόλιό του περί αμυδρών ελπίδων: Όχι δεν είμαστε τόσο σίγουροι. Είμαστε λίγοι επιφυλακτικοί. Ξέρουμε πως παίζουμε με την πιο καλή ομάδα της Ελλάδας. Μας πάει αυτή η συμπεριφορά και αυτά τα ματς.

Το παιχνίδι του Ατρομήτου στο επιθετικό κομμάτι: Προσπαθήσαμε. Και επειδή ο Ολυμπιακός με την είσοδο του Ντομίνγκες μας δημιούργησε πολλά προβλήματα έπρεπε να κάνουμε κάτι. Και με τον Ναπολεόνι είχαμε ταχύτητα και με τον Καραμάνο βοήθεια. Επειδή ο Ναπολεόνι ήταν φρέσκος θα μπορούσε να μας βοηθήσει.


Τις επιδόσεις του Ατρομήτου στους αγώνες με Ολυμπιακό: Είμαστε μία ομάδα που γενικά δέχεται δύσκολα γκολ. Μία ομάδα που κρατάει πολύ άνετα το μηδέν. Με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να έχεις και τύχη. Εμείς την είχαμε σήμερα. Στο πρωτάθλημα τον είχαμε αντιμετωπίσει καλύτερα.

Την διαιτησία: Η διαιτησία ήταν άψογη. Δεν έχω να πω κάτι. Ήταν πολύ καλή. Όταν έχω κάτι το λέω. Δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ